Pályán az Illés Akadémia együttesei

2019.05.06. 22:11

U14-es, U15-ös döntetlenek labdarúgásban

Az I. osztályú utánpótlás-labdarúgóbajnokságok legutóbbi fordulóiban az Illés Akadémia-Haladás U14-es és U15-ös együttese is döntetlent játszott.

Pum András

U14

Kaposvári Rákóczi–Illés-­Haladás 2-2 (0-1). – Kaposvár, vezette: Erdelecz.

Illés-Haladás: Olasz – Stifter (Kovács B.), Nagy R., Szvoboda, Bolla, Papp Cs. (Varga D.), Frák, Bonyhárd (Mohos), Fábiánkovits, Somfalvi, Udvardi (Varga O.). Edző: Noé Dávid.

A rendkívül motiváltan pályára lépő vasiak az első félidőben góljuk mellett négy százszázalékos helyzetet is elhibáztak, esélyt sem adtak ellenfelüknek. Szünet után is a vasiak domináltak, de hibáikat könyörtelenül kihasználták a kaposváriak, így biztos győzelem helyett döntetlennel kellett hazatérniük. Gólszerzők: Fábiánkovits, Somfalvi.

27. forduló, szombat, 14.00: Illés-Haladás–Kecskemét.

Tóth-Gábor Kristóf szerezte az U19-esek gólját
Fotó: Unger Tamás

U15

Kaposvári Rákóczi–Illés-­Haladás 1-1 (0-1). – Kaposvár, vezette: Cservölgyi.

Illés-Haladás: Simon – Bogdányi, Szabó B., Tama (Várnai), Iván, Kovács P. (Vigh), Pataki (Németh Á.), Miszori, Horváth J., Horváth K. (Knizs), Kállai. Edző: Sipos Norbert.

Küzdelmes, változatos mérkőzésen született meg a döntetlen. Gólszerző: Horváth K. Kiállítva: Iván (78.).

27. forduló, szombat, 14.00: Illés-Haladás–Kecskemét.

Az U16-os és U17-es bajnokságokban az elmúlt hétvégén nem rendeztek fordulót.

U19

Illés-Haladás–Ferencvárosi TC 1-4 (0-1). – Illés Akadémia, vezette: Erdélyi.

Illés-Haladás: Kiss Á. – Bognár, Nyíri, Nyári, Halmai, Doktorics (Balogh F.), Illés (Molnár T.), Tóth-Gábor, Füleki, Bolla (Telinger), Szekér. Edző: Németh Szabolcs.

A szombathelyiek rossz napot fogtak ki, nem azt a játékot nyújtották, mint amire valójában képesek – és a kapu előtt sem sikerült semmi. A ferencvárosiak viszont könyörtelenül kihasználták a hazaiak hibáit. A győzelmet jobban akaró csapaté lett a három pont. Gólszerző: Tóth-Gábor.

25. forduló, szombat, 11.00: Honvéd-Magyar Futball Akadémia–Illés-Haladás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában