Öt új vasi aligátor

2019.06.10. 20:53

A Parkerdőben tartotta évzáró rendezvényét az AVUS

Öt játékost igazolt a vízilabda OB I-ben szereplő Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS).

Pum András

Hárman az újak közül. Balról: Turnai Bálint, Szőke Szabolcs, Szabó Bence Fotó: Unger Tamás

Korábban hat játékos – Basara, Kiss, Garancsy, Baj, Takács Kristóf, Kurucz – távozott a bajnokságot 12. helyen záró AVUS-tól. Utóbbi azonban utánpótlásedzőként a klubnál marad. Távozott Szummer Tamás úszóedző, míg Ács Tímea utánpótlástréner anyai örömök előtt áll. Szummer helyét Maxim Imola vette át, Péter Imre utánpótlásedző az FTC-től jött, míg az OB I-es gárda fiatalja, Hajmási András a játék mellett ősztől edzősködik is. Egyelőre öt játékost igazolt az AVUS. Hárman ott voltak a klub szezonzáró, szalonnasütéssel egybekötött évzáró parkerdei partiján, amelyen az utánpótláskorú és felnőtt játékosok, szülők, vezetők is részt vettek. Bemutatkozott a szurkolóknak a legutóbb Miskolcon játszó 29 éves center, Szőke Szabolcs, a 23 esztendős kapás, hátsó oldalon szereplő, volt Vasas-pólós Szabó Bence, valamint a 19 éves, KSI-ből érkezett, rossz kéz hátsó poszton játszó Turnai Bálint.

Hárman az újak közül. Balról: Turnai Bálint, Szőke Szabolcs, Szabó
Bence Fotó: Unger Tamás

Már a szombathelyiek játékosa, de még nem tudott eljönni a korábbi BVSC-játékos, a 18 esztendős Szőke Benedek, valamint a horvát Medvescak Zagreb bal szélen bevethető vízilabdázója, Luka Jovanovics. A névsor nem végleges, még várható játékos(ok) érkezése. A Matajsz Márk vezette OB I-es csapat július 15-én kezdi a felkészülést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában