Új elnök, főtitkár, elnökségi tagok

2019.06.19. 19:08

Tisztújítás után teljesen újjáalakult a Vas Megyei Szabadidősport Szövetség

Újjáalakult a Vas Megyei Sportági Szakszövetségek Tanácsán belül működő Vas Megyei Szabadidősport Szövetség – Varga Jenő lett az új elnök.

Tóth Gábor

Balról Boros András, prof. dr. Gadányi Károly, Nagyváradi Katalin, Varga Jenő és Havasi Attila

Fotó: VMSZSZ

A Vas Megyei Szabadidősport Szövetség elnöki posztját az előző harminc évben Décsi Sándor töltötte be, aki egészségi állapotára hivatkozva mondott le, és kérte a tanács vezetőjét, prof. dr. Gadányi Károlyt, hogy az eredményes munka érdekében írjon ki tisztújítást a szövetségben – ami meg is történt. A Megyeháza Címertermébe összehívott sportvezetők megválasztották a szövetség új elnökét, főtitkárát, valamint három elnökségi tagot.

Balról Boros András, prof. dr. Gadányi Károly, Nagyváradi Katalin, Varga Jenő és Havasi Attila
Fotó: VMSZSZ

A Vas Megyei Szabadidősport Szövetség elnökének Varga Jenőt, a tanács titkárát, a Vas Megyei Korcsolyázó és Extrémsport Szövetség elnökét választották. Főtitkárnak Havasi Attilát, a Vas Megyei és Szombathelyi Testnevelő Tanárok Egyesületének elnökét, míg elnökségi tagnak Pál Lászlót, a Sárvári Szabadidősport Szövetség elnökét, Boros Andrást, a Szombathelyi Sportiskola szakmai vezetőjét és Nagyváradi Katalint, az ELTE SEK adjunktusát.

Varga Jenő újonnan megválasztott elnök megköszönte a bizalmat, majd hangsúlyozta, hogy fontos feladata lesz a szövetségnek a Magyar Szabadidősport Szövetséggel és a régióban működő sportszövetségekkel történő szorosabb együttműködés kialakítása. Fő célként pedig az országos szabadidős programokhoz való csatlakozást és a megyénkben már hagyományosan meglévő, sikeresen működő programok további megvalósítását, támogatását jelölte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában