Kézilabda

2019.07.26. 19:24

Remekelt és győzött az SZKKA

Felkészülési mérkőzésen a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I-es női kézicsapata legyőzte az ugyancsak élvonalbeli Mosonmagyaróvárt.

Tóth Gábor

Szkka-Mosonmagyaróvár kézilabda mérkőzés, 20190726, Szombathely ut, Vas Népe/Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Az újonc vasi alakulat második edzőmérkőzésére készült a tavalyi NB I tizedik helyén záró Mosonmagyaróvár ellen. Ezt a találkozót is kihagyta a térdsérülésből lábadozó szerb kapus, Katarina Tomasevic.

Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia–Eu-Fire Mosonmagyaróvár 28-23 (15-9). – Szombathely, Arena Savaria, 100 néző, felkészülési női kézilabda-mérkőzés, vezette: Tóth J., Kovács K.

SZKKA: Sipeki – Jovetic 6, Virág 2, Gorilska 6, Mitrovic 1, Bandelier 4, Mayer M. 4. Csere: Gadányi (kapus), Varga, Szendrei, Mayer Sz. 1, Horváth P. 1, Csire 3, Pődör R. Vezetőedző: Marosán György.

Szkka-Mosonmagyaróvár kézilabda mérkőzés
Fotó: Unger Tamás

Kemény, gyors meccset játszottak a felek. Az újonc SZKKA meglepte ellenfelét, roppant összeszedett teljesítménnyel rukkolt elő, az első félidő nagy részében három-négy góllal vezetett (14, perc: 8-5). Sőt a szünetben már hatgólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző (15-9). Mind támadásban, mind védekezésben jól teljesített az igencsak motivált SZKKA. Fordulás után is a szombathelyiek diktálták a tempót (39. perc: 20-13). A hajrát egy pillanatra szorossá tette az MTE (55. perc: 24-22), de végül kiharcolta a győzelmet az SZKKA.

Az SZKKA szombaton újabb edzőmeccset játszik, 15 órakor Dél-Korea válogatottját fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában