Limo és Bomarovics

2019.07.05. 22:12

Strandröplabda – A Termál Kupa első versenye

A nőknél a Limo, a férfiaknál a Bomarovics fantázianevű kettős nyerte a strandröplabda Termál Kupa páros versenyét.

Horváth Erika

Fotó: Unger Tamás

A nyári Termál Kupa első versenyét párosok számára hirdette meg a Szombathelyi Szabad­idősport Szövetség. Hat női és tíz férfi duó ütötte a labdát reggel kilenctől este nyolcig a Termálfürdő két pályáján. A körmérkőzések során 15 női és 45 férfi találkozót rendeztek. A torna nagyon jó hangulatban telt, a pályák minőségét sem érhette kritika – jobbak, mint a jégcsarnok építése miatt megszűnt Tófürdőn lévők voltak. A nagy hőség, a felforrósodott homok miatt sűrűn kellett locsolni, a játékosok zokszó nélkül játszották a sokszor kiélezett derbiket – több esetben csak a pontkülönbséggel tudták eldönteni a végső helyezéseket. Külön dicséret illeti a játékvezetőket, Gőcziné Czeglédy Hajnalkát és Sipos Zoltánt, akik folyamatosan, végig tűző napon vezették a mérkőzéseket.

 

A nőknél százszázalékos teljesítménnyel, öt győzelemmel nyerte meg a tornát a Limo – Horváth Mónika és Koronczai Lilla rutinos párosa. A második helyezés a PANO-é, Zoltán Annáé és Asbóth Nóráé lett – négy győzelem mellett csak a győztesektől kaptak ki –, a harmadik pedig a három győzelmet és két vereséget jegyző MOLA-é, Laskovics Rékáé és Molnár Dorkáé. A férfiaknál a SZoESE NB II-es röplabdacsapatának két oszlopos játékosa, ifj. Bodovics Árpád és Marsai Richárd Bomarovics néven veretlenül, kilenc győzelemmel nyerte meg a tornát. Hét győzelem és két vereség volt a mérlege a másik két dobogós párosnak, jobb pontkülönbséggel a Nemtudom (Hérincs Gábor, Simon Dávid) lett a második a Félfröccs (Kovács Balázs, Kovács Benedek) pedig a harmadik.

A jövő hétvégén újabb Termál Kupa strandröplabdatorná(ka)t rendez a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség. Július 13-án, szombaton 9 órától ismét női és férfi párosokat várnak. Vasárnap, 14-én pedig vegyes párosok és négyfős mixcsapatok (két női, két férfi játékos) versenghetnek szintén 9 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában