Sakk

2019.07.24. 18:57

Taroltak a sárvári csapatok

Remekül szerepeltek a Sárvári Sakk Club SE versenyzői a VIII. Frédi-Béni duplett petanque csapatversenyen, egyben a VII. Süle András emlékviadalon.

Pum András

Balról a sárvári Sinka Laura és Dugovics Titusz, a balatonkenesei Rétlaki László, valamint a szintén sárvári Teiermeyer Mónika

Fotó: Takácsné Erdős mónika

A Sárvári Sakk Club SE Petanque szakosztálya és Süle András szülei által, a sárvári Várparkban rendezett csapatversenyen összesen 22 együttes vett részt. Nemcsak Vas megyei gárdák indultak, hanem érkeztek versenyzők a Dunántúlról, sőt, még a fővárosból is. Három kategóriában – felnőttek, ifjúságiak, amatőrök – indultak a csapatok. A viadalt négyfordulós svájci rendszerben kezdték, majd a legjobb nyolc között egyenes kieséses rendszerben folytatták az együttesek. A nívós versenyen kifejezetten jól szerepeltek, sőt, szinte taroltak a vasi sportolók – különösen a sárváriak teljesítettek jól. A Rába-partiak valamennyi kategóriában első helyen végeztek.

Balról a sárvári Sinka Laura és Dugovics Titusz, a balatonkenesei Rétlaki László, valamint a szintén sárvári Teiermeyer Mónika
Fotó: Takácsné Erdős Mónika

Végeredmény, dobogósok. Felnőttek: 1. Teiermeyer Mónika, Dugovics Titusz (Sárvári Sakk Club SE), 2. Kasza Gyula, Havasi József (Sárvár), 3. Oláh Krisztina, Hegyi András (Sárvár). Ifjúságiak: 1. Fonyódi Léna, Bándli Ádám (Sárvár), 2. Vekszli Amira, Varga Dávid (Pecöl, Megyehíd), 3. Klauzer Liliána, Klauzer Dávid, Varga Lóránt (Pecöl, Sárvár). Amatőrök: 1. Péntek Edina, Péntek Ferenc (Sárvár), 2. dr. Fonyódi Lajos, Klauzer Tamás (Sárvár, Pecöl), 3. Asbóth István, Kiss László (Sárvár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában