A kispályás torna

2019.07.16. 18:09

Véget ért a 26. Rotto Kupa

Az utolsó, harmadik nappal, a veterán futballisták mérkőzéseivel véget ért a 26. Rotto Kupa nemzetközi kispályás labda­rúgótorna.

Tóth Gábor

Balról Törő Miklós főszervező, Sánta Roland, az öregfiúk legjobb kapusa, Lugosi Arnold, Szalafő polgármestere

Fotó: Gróf József

A hagyományos, nagy népszerűségnek örvendő őrségi kispályás erőpróba első két napján a nyílt felnőtt mezőny, a nők és a VIP-torna csapatai léptek pályára. A férfiaknál a Hotel Lipa-Domino Kijev (Rábatótfalu), a nőknél a Gutorfölde MSC, a VIP „részlegnél” pedig a Heineken Hungária gárdája bizonyult a legjobbnak. Zárásként az elmúlt szombaton 12 öregfiúk és 11 old boys korosztályba tartozó csapat meccselt. Az öregfiúknál nem történt meglepetés, a minőségi futballistákat felvonultató Sibaris diadalmaskodott, míg az old boys mezőnyben a PRO-TO-KO érte el a legjobb vasi eredményt, negyedikként zárt.

Balról Törő Miklós főszervező, Sánta Roland, az öregfiúk legjobb kapusa, Lugosi Arnold, Szalafő polgármestere
Fotó: Gróf József

Eredmények, öregfiúk (+35): 1. Sibaris (Sárvár), 2. Gébárt (Zalaegerszeg), 3. Job&Career (Zalaegerszeg), 4. Pankasz. Különdíjak, gólkirály: Németh Dezső (Gébárt). Legjobb kapus: Sánta Roland (Sibaris). Legjobb játékos: Pónácz Sándor (Pankasz). Legharcosabb csapat (In-Kal díj): Halom-Truck (Százhalombatta). A győztes csapat névsora: Sánta Roland, Pupp Richárd, Nagy András, Joó András, Manganelli Attila, Subicz Gábor, Bodor Tibor.

Old Boys (+44): 1. Ajkai Bányász, 2. Sörös B-renz (Fót), 3. Farmervilág-Lenti TE, 4. PRO-TO-KO (Szentgotthárd). Különdíjak, gólkirály: Wagner Zsolt (Luce Innocente). Legjobb kapus: Király István (Sörös B-renz). Legjobb játékos: Gombosi Károly (Ajka). Legharcosabb csapat (In-Kal díj): Osrom Gumiszervíz (Zalalövő).

– A három nap alatt összesen 59 csapat lépett pályára – jelezte Törő Miklós, a 26. Rotto Kupa főszervezője. – Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is színvonalas, kemény, de összességében sportszerű összecsapásokat láthattak a szurkolók. Mi, szervezők igyekeztünk kifogástalan körülményekről, minőségi díjazásról, kellemes vendéglátásról gondoskodni, próbáltuk gördülékenyen lebonyolítani a három napot. A visszajelzések kedvezőek, sokan már most neveztek a jövő évi tornánkra. Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a tornán, akár játékosként, akár nézőként – és természetesen jár a köszönet a segítőknek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában