Futsal

2019.08.16. 19:30

Gólzáporos főpróba

Gólzáporos, győztes edzőmérkőzéssel folytatta a felkészülést a 2019/2020-as szezonra a Haladás VSE NB I-es futsalcsapata.

Tóth Gábor

Vas Ádám találatával kezdődött

Fotó: Szendi Péter

A HVSE az osztrák bajnokot fogadta – a térdműtétből lábadozó Dróth Zoltán még nem vállalta a mérkőzést.

Haladás VSE–FC Murexin Allstars Wiener Neustadt 6-3 (1-0). – Szombathely, 50 néző, futsal-edzőmérkőzés, vezette: Vass, Rigó (Wittner).

HVSE: Alasztics – Luis Garcia, Vas, Bruno, Hajmási. Csere: Sásdi, Gyimesi (kapusok), Simic, Michel, Gerencsér, Sipos, Ábrahám, Horváth P., Tóth M. Edző: Juan Ramon Calvo Rodriguez.

Gólszerzők: Vas, Bruno, Sipos, Michel, Hajmási, öngól.

Vas Ádám találatával kezdődött
Fotó: Szendi Péter

Hajtós, kemény mérkőzést vívtak a felek, ezt bizonyítja, hogy a csapatok három kisbüntetőt és egy büntetőt rúghattak. A szombathelyiek látványos, gyors támadásokat vezettek, szép gólokat rúgtak – igaz, háromszor is a kapujukba került a labda. A találkozó nagy részét irányítása alatt tartó Haladás végül biztosan nyert.

– Fokozatosan lendültünk játékba, de aztán magunkhoz ragadtuk az irányítást, és a mérkőzés nagy részében az történt, amit mi akartunk – értékelt a hazaiak mestere, Juanra. – A támadójátékunkkal elégedett voltam, a védekezésbe viszont csúsztak hibák, amiket majd igyekszünk javítani. Jó ellenfelet fogadtunk, amely komolyan vette a meccset, nem adta olcsón a bőrét – hasznos volt a találkozó.

Összességében elégedett voltam a látottakkal, de még van hová fejlődnünk.

A Haladás több edzőmérkőzést már nem játszik, augusztus 26-án, hétfőn (18.30) a Berettyóújfalu vendégeként kezdi a 2019/2020-as szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában