országos strandkézilabda-bajnokság

2019.08.08. 14:14

Ismét bajnok a masszőr – Venczel József képviselte a vasi színeket

Az elmúlt hétvégén az országos strandkézilabda-bajnokság döntőjének adott otthont Bükfürdő strandja – ahol a masszőr Venczel József képviselte a vasi színeket.

Tóth Gábor

Venczel József ott volt a Hír-Sat BHC férfi csapata mellett masszőrként és technikai segítőként

Fotó: VN

A kvalifikációs tornák után 12 férfi és 12 női csapat vehetett részt Bükfürdőn a standkézilabda-bajnokság országos döntőjében. A három napos erőpróbán Vas megyei játékos nem szerepelt, viszont ott volt a Hír-Sat BHC férfi csapata mellett masszőrként és technikai segítőként az ismert szombathelyi gyúró, Venczel József. A keszthelyi, budapesti, veszprémi játékosokból álló alakulat remekül szerepelt, zsinórban ötödik alkalommal gyűjtötte be a bajnoki címet.

Venczel József ott volt a Hír-Sat BHC férfi csapata mellett masszőrként és technikai segítőként
Fotó: VN

– Összeszokott társaság a miénk, hat éve járjuk a különböző strandkézilabdás tornákat, rendre szép eredményeket érünk el – árulta el Venczel József. – Bükfürdő jó házigazda volt, jó hangulatban, sok néző előtt játszottak a csapatok, a szervezők kitettek magukért. Bízom benne, hogy jövőre is visszatér Vas megyébe a standkézis társadalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában