Labdarúgás

2019.08.29. 18:28

Király SZE–Rábapaty derbi

Izgalmasnak ígérkező mérkőzésekkel folytatódik a megyei I. és megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság.

Tóth Gábor

Mersits Dávid (elöl) és az Egyházasrádóc Csepregen lép pályára a hét végén. A Rádóc remek formában kezdte a szezont, mindkét meccsét megnyerte

Fotó: Szendi Péter

Megyei I.

A tavalyi bronzérmes Király a remek formában lévő Rábapatyot látja vendégül – nehéz megtippelni az összecsapás győztesét. Érdekes meccset ígér a Körmend–Lukácsháza párosítás, ugyanis mindkét csapat a vártnál gyengébben kezdte a szezont, mindkét félnek nagyon jól jönne a három pont. A hibátlan Vép Jánosházán folytathatja a menetelést. Az eddig csak egy pontot szerző, jó erőt képviselő Répcelak az újonc Szarvaskendet fogadja. Nem lesz könnyű dolga a hazai együttesnek, mert úgy tűnik, hogy a vendég gyorsan felvette a megyei I. ritmusát. A Szentgotthárdnak a nyáron alaposan megerősödött, veretlen Rum vendégeként kellene begyűjteni első pontját, pontjait. A szeszélyes Vasvár és az ugyancsak kiszámíthatatlan Kőszeg mérkőzése is tartogat izgalmakat.

Megyei I. osztály, a 3. forduló menetrendje, szombat, 17.00: Király SZE–Rábapatyi KSK (Papp Á.), Kőszegi FC–Vasvár VSE Csörnöc Gyöngye (Kondor T.), Büki TK–Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő (Polgár T.), Körmendi FC–Schott Lukácsháza SE (Vass I.), Répcelaki SE–Lorry GM Kft. Szarvaskend (Harcsár R.). Vasárnap, 17.00: Csepregi SE–Egyházasrádóci SE (Szabó III. Z.), Rum KSC–Szentgotthárd (Szabó I. Z.), Vép VSE–Jánosháza VSE (Maráczi Z.).

Mersits Dávid (elöl) és az Egyházasrádóc Csepregen lép pályára a hét végén. A Rádóc remek formában kezdte a szezont, mindkét meccsét megnyerte
Fotó: Szendi Péter

Megyei II. Észak

Az éllovas Ölbő Sitkén lép pályára, a papírforma szerint jó esélye van az újabb győzelemre. A másik hibátlan együttes, a Gérce-Vásárosmiske Gencsapátiban meccsel, ugyancsak a kötelező győzelem reményében. Igaz a két házigazda vélhetően nem adja majd olcsón a bőrét. A Sé–Zanat szombathelyi rangadón talán a hazai csapat az esélyesebb. A tavaly még a megyei I-ben szereplő Ikervár az Uraiújfalu otthonában játszik – két közvetlen rivális csap össze, nagy csatára van kilátás. Az újonc Alsóújlakra vár egy nehéz kemenesaljai mérkőzés.

Megyei II. osztály, északi csoport, a 3. forduló menetrendje, szombat, 16.00: Sitke–Ölbő (Szejke L.). 17.00: Kemenesalja–Alsóújlak (Szabó B.). Vasárnap, 17.00: Elektromol Spari–Szeleste-Pósfa (Samu Cs.), Bozsok–Mersevát (Sály K.), Söpte–Pecöl (Németh B.), Uraiújfalu–Ikervár (Horváth Á.), Honvéd-Sé–Zanat (Farkas G.), Gencsapáti–Gérce-Vásárosmiske (Szabó P.).

Megyei II. Dél

A listavezető Tanakajd Rábatótfaluban meccsel, a két csapat formája alapján a vendég a találkozó esélyese. A megyei I. osztályba visszavágyó Vasszécseny a mindenkire veszélyes Jákot fogadja. Nagy meccset, nagy csatát ígér a Nádasd–Csákánydoroszló derbi – a Nádasd már tavaly is remek erőt képviselt, idén is komoly céljai vannak, míg a csákányi klubvezetés komoly erősítést hajtott végre a nyáron, nem véletlenül rajtolt két győzelemmel a gárda. Szentpéterfán horvát rangadót rendeznek: a Felsőcsatár lép pályára vendégként. A Táplán–Viszák mérkőzés azért érdekes, mert két olyan csapat küzd meg egymással, amelyek még nem szereztek pontot – az egyik véget vethet a rossz sorozatának.

Megyei II. osztály, déli csoport, a 3. forduló menetrendje, szombat, 17.00: Tápláni KSK–Viszák (Szabó I. Z.), Bajánsenye–Balogunyom (Horváth P.), Gyöngyöshermán-Szentkirály–Őriszentpéter (Maráczi Z.). Vasárnap, 17.00: Club Walnut-Nádasd–Csákánydoroszló (Kedves R.), Rábatótfalu–Tanakajd (Bazsó F.), Szentpéterfa–Felsőcsatár (Polgár T.), Vasszécseny–Ják (Bíró O.). A Tutitextil-Körmend VSE szabadnapos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában