Labdarúgás

2019.08.29. 19:41

Minitorna a Haladás öregfiúkkal

Falunap, valamint a helyi futballklub megalakításának 30 éves évfordulója alkalmából lépett pályára Szarvaskenden a színészválogatott és a Haladás öregfiúk csapata egy barátságos tornán.

Tóth Gábor

A Haladás és a Szarvaskend öregfiúk csapata

Fotó: Sebestyén Péter

A minitornán a Haladás öregfiúk csapata, a színészválogatott és a házigazda szarvaskendi öregfiúk gárdája lépett pályára. Mindenki játszott mindenkivel, a 7+1 fős csapatok 1x20 perces mérkőzéseket vívtak az 5x2-es kapukra a nagy melegben. Komoly nézősereg volt kíváncsi a veterán futballisták produkciójára, remek hangulatban zajlottak a mérkőzések. A hazai együttes gerincét az 1991-ben, első alkalommal megyei I. osztályban játszó szarvaskendi csapat játékosai alkották. Valamint helyet kaptak a minitornán részt vevő házigazda együttesében a Szarvaskenden hosszabb időt eltöltő idősebb futballisták.

A Haladás és a Szarvaskend öregfiúk csapata
Fotó: Sebestyén Péter

Az első összecsapáson az erős csapattal érkező Haladás 5-0-ra verte a Varga Miklós nevével fémjelzett színészválogatottat. A második meccsen a motivált hazaiak szintén legyőzték (2-1) a színészeket. A harmadik, egyben döntőnek is beillő mérkőzésen a Haladást nagy csatára kényszerítette a hazai együttes, de a végére kidomborodott a jobb erőnlét, és ha nehezen is de érvényesítette a papírformát, egy bombagóllal 2-1-re győzött a tornát komolyan vevő Haladás.

A Haladás névsora: Hegedűs Péter, Liviu Bonchis, Seper Ákos, Neczpál Gábor, Kovács Zsolt, Vidóczi József, Varga Attila, Iszak Gábor, Németh Zoltán játékosok, Török Péter, Halmosi Zoltán, Király Ferenc, Sebestyén Péter vezetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában