Háromnapos strandröplabda

2019.08.07. 21:16

Női, férfi és vegyes párosban, illetve mix négyesben is jászottak

Annak el­lenére, hogy a pénteki játéknapon az eső közbeszólt, jól sikerült a 18. alkalommal megrendezett Intersport-„KOKO” Kovács Tibor strandröplabda-emléktorna.

Horváth Erika

A női győztes páros – Sátoriné Tóth Zsuzsanna (szemben) és Fazekas Szilvia Fotó: Unger Tamás

A háromnapos strandröplabda-emléktorna első napja az utánpótlás-játékosoké volt, há­rom korcsoportban kezdték meg a küzdelmeket. Sajnos az időjárás nem fogadta kegyeibe a több mint negyven sportiskolás lányt, kétszer is nagy eső áztatta őket. A második zuhé, a tizedik forduló után félbe is kellett szakítani a tornát – az addig lejátszott eredmények alapján hirdettek végeredményt. A szervezők szándékai szerint szeptemberben egy másik rendezvénnyel kárpótolják a gyerekeket.

A másik két napon már nem szólt közbe az időjárás. Szombaton nyolc női és 12 férfi páros indult csatába, előbbieknél a Sátoriné Tóth Zsuzsanna–Fazekas Szilvia kettős, utóbbiaknál két Szombathelyről indult, Kaposváron játszó röplabdás nyert. A sokszoros válogatott Nagy Józsefnek ötödik próbálkozásra sikerült aranyat szereznie a „KOKO”-emléktornán, a fiatal Takács Barnabás volt a párja. Vasárnap a 16 vegyes páros versenyében a Kábé végzett az élen, a nyolc négyes mixcsapat tornáján pedig a Botalian bizonyult a legjobbnak.

A női győztes páros – Sátoriné Tóth Zsuzsanna (szemben) és Fazekas Szilvia Fotó: Unger Tamás

Eredmények. U13 (triók): 1. Coca-Cola ( Németh Luca, Horváth Szonja, Némethy Letta), 2. Pandák ( Dénes Hanna, Nagy Johanna, Rudolf Dorina), 3. Ropi ( Vörös Petra, Schäffer Anna, Novák Amira). U15 (párosok): 1. Kelemen Dóra–Kelemen Krisztina, 2. Gergácz Olga–Kocsis Dorka, 3. Gráczer Virág–Németh Boglárka. U17/U19 (párosok): 1. Perintfalvi Anna–Sajben Lara, 2. Németh Tekla–Plander Csenge, 3. Avas Viktória–Nagy Tíria. Női páros: 1. Zsuszi (Sátoriné Tóth Zsuzsanna, Fazekas Szilvia), 2. Limo (Koronczai Lilla, Horváth Mónika), 3. Aranybalos (Molnár Dorka, Végh Júlia). Férfi páros: 1. Káosz (Nagy József, Takács Barnabás), 2. Kari (Kaposi Tamás, Óhidi Richárd), 3. Dáma (Széll Dániel, Pék Marcell). Vegyes páros: 1. Kábé (Koronczai Lilla, ifj. Bodovics Árpád), 2. Kragul (Gulkai Zsófia, Krankovits Tamás), 3. Monita (Horváth Mónika, Takács Barnabás). Négyes mix: 1. Botalian (Horváth Anna, Koronczai Lilla, Takács Barnabás, ifj. Bodovics Árpád), 2. Nem jó, de nem is tragikus (Lakner Simon Renáta, Molnár Dorka, Nagy Róbert, Simon Dávid), 3. 4S (Végh Júlia, Barbalics Mátyás, Zoltán Anna, Szerdahelyi Dániel).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában