Elfogytak, kikaptak

2019.09.08. 21:49

Idegenben szenvedett vereséget a Sárvár FC

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Sárvár FC a Ménfőcsanak vendégeként kapott ki.

Tóth Gábor

Keresztes Krisztián remekül futballozott

Fotó: Szendi Péter

A játéknap előtt mind a két együttes egy győzelemmel, három döntetlennel és egy vereséggel állt – két rivális csapott össze. A vasiaknál sérülés miatt Pető, Potyi, Faggyas, Valkovszky és Szenczi maradt ki a keretből – Rajzinger pedig a bemelegítésnél sérült meg.

Herold Trans Ménfőcsanak–Sárvár FC 1-0 (1-0). – Győr-Ménfőcsanak, 350 néző, vezette: Rózsavölgyi.

Sárvár: Gőcze – Tratnyek, Pados, Kertai, Keresztes – Kun, Németh E., Mester – Horváth D., Skriba, Kovács B. Edző: Bojan Lazics.

Gólszerző: Németh B. (25.).

Keresztes Krisztián remekül futballozott
Fotó: Szendi Péter

Felforgatott csapattal lépett pályára a Sárvár, de szervezett futballal, jó védekezéssel rukkolt elő. Mégis, egy átlövésből a házigazda került előnybe a játékrész közepén. Fordulás után támadóbb futballra váltott a vasi alakulat, átvette az irányítást, többet birtokolta a labdát, alakított is ki helyzeteket, de nem tudott kapuba találni. Nagy küzdelemben csikarta ki a három pontot a talán szerencsésebb Ménfőcsanak.

Bojan Lazics: – Voltak ugyan gondjaink, de nem játszottunk rosszul, a csapat kitette a szívét a pályára, nagyot küzdött – gratulálok a fiúknak a hozzáállás miatt! A játék képe alapján a döntetlen igazságosabb lett volna.

További eredmények: Puskás Akadémia II.–Balatonlelle 4-0, MOL Fehérvár II.–Pápa 0-2, Nagykanizsa–Hévíz 2-1, III. Kerület–Mosonmagyaróvár 5-1, Bicske–BKV 1-0, Komárom–Veszprém 0-1, Lipót–Érd 3-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában