A Vép legyőzte a Rábapatyot, a Bük a Lukácsházát verte

2019.09.16. 21:35

Iksz a Kőszeg–Rádócon

A megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Körmend Sipos mesterötösével biztosan verte a Szentgotthárdot. A legtöbb gól – hét – a Csepreg Szarvaskend találkozón esett, a vendégek nyertek. Az Egyházasrádóc nem bírt a Kőszeggel.

Tóth Judit

Celli gólöröm Újperinten – végül a házigazda Király egyenlített

Fotó: Unger Tamás

Király SE–CVSE-Vulkán Fürdő 1-1 (0-1). Szombathely-Újperint, 150 néző, vezette: Marácz Z.

Király: Veszelinov – Németh B., Varga G. (Biácsy), Kudron, Beke (Hegedűs), Vámos, Perger, Devecseri, Kondákor, Lakosi, Hajmási (Hujber). Edző: Hegyi László.

CVSE: Osvald – Lempeg, Szuh (Pázsi), Marsai, Gorácz, Orosz, Virág, Kovács Z. Molnár T. (Németh J.), Büki (Horváth D.), Piri. Edző: Haraszti Zsolt.

Gólszerzők: Beke, ill. Szuh.

Az első húsz percben a vendég diktálta a tempót – és az osztályhoz képest igen magas szinten futballozott. A CVSE előtt több lehetőség is adódott, egyet tudott gólra váltani. A félidő második felében kiegyenlítettebb lett a küzdelem, mezőnyben folyt a játék. A hazaiak egyenlítő góljára az 56. percig kellett várni. A folytatásban tartotta magát a Király, kapusa a végjátékban két bravúros védést is bemutatott, így maradt a döntetlen.

 

 

Kőszegi FC–Egyházasrádóci SE 0-0. Kőszeg, 200 néző vezette: Szabó I. Z.

Kőszeg: Bán – Lintner, Major, Fehér A., Gugcsó, Prán, Csák, Kovács Zs., Szűcs (Léhmann), Riegler (Marti), Fehér D. Edző: Őri Gábor.

Egyházasrádóc: Báger – László, Vilics, Molnár L., Tóth B., Molnár I. (Horváth V.), Mersits, Máté (Paksi), Mészáros (Somlai), Kazinczki, Krajczár. Edző: Lukács Ede.

Egyenlő erők küzdelmét hozta a mérkőzés, kiegyenlített volt a játék. Az első félidőben a vendégek akarata érvényesült, a második játékrészben feljavult a házigazda teljesítménye. Helyzetek mindkét fél előtt adódtak, a labda azonban mindkét oldalon csak a kapufát találta el. A kapusok kiváló teljesítményének is köszönhetően a háló érintetlen maradt. Az eredmény igazságos.

 

Büki TK–Schott Lukácsháza SE 3-1 (3-0). Bük, 160 néző, vezette: Harcsár R.

Bük: Kamondi – Kovács Ri., Németh T., Boldizsár (Komjáthy), Wágner, Kovács Z. (Kiss R.), Czirók, Tóth K. (Kovács Ro.), Horváth Sz. (Babos), Kossuth, Taródi. Edző: Marton Róbert.

Lukácsháza: Horváth K. – Gombás, Ódor (Sárdy), Lengyel, Németh Cs. (László), Horváth M. (Németh G.), Gugcsó, Kovács D., Polhammer (Dan), Szentkúti, Bősze. Edző: Bezdi István.

Gólszerzők: Taródi, Tóth K., Czirók, ill. Lengyel.

A Bük igen korán, már az első percben előnyhöz jutott. Ezután sem esett vissza a hazaiak lendülete, a 9. percben újabb gólt lőttek. Az első játékrészben dominált a házigazda, és újabb góljával megnyugtató előnyt szerzett a nagyszünetre. A Lukács­háza erejéből egy gólra futotta, ez mindössze a szépítésre volt elegendő.

Körmendi FC–Szentgotthárdi VSE 5-1 (1-0). Körmend, 180 néző, vezette: Papp Á.

Körmend: Farkas Ma. – Dévai, Németh M., Sály, MAJTÉNYI (Marton), SIPOS, Czimber (Varga P.), Tompa, KIS-NEMES (Török), TAKÁCS Á., Major (Takács M.). Edző: Somfalvi Péter.

Szentgotthárd: Lang – Majczán, Kovács G., Kovács T., Németh Be. (Kazi), DÜH (Vadász), Németh Bo., BEDI, Sulics, Sipos, Takács. Edző: Heiter László.

Gólszerzők: Sipos (5), ill. Vadász.

Kiállítva: Takács (59., Szentgotthárd).

Az elmúlt fordulókhoz képest a Körmend sokkal nagyobb aktivitást mutatott a gólszerzést illetően. A házigazda rengeteg helyzetet dolgozott ki, és ötöt góllal tudott befejezni. A nagyarányú győzelem nagyban köszönhető az extra teljesítményt nyújtó támadónak, Siposnak – valamint az őt kiszolgáló csapattársaknak.

Répcelaki SE–Rum KSC 3-2 (0-1). Répcelak, 150 néző, vezette: Kondor T.

Répcelak: Gyécsek – Tóth Do., Rácz, Németh G., Harkai, Tóth Dá., Varga T. (Verasztó), Ódor B., De Paula, Ódor G. (Horváth A.), Horváth T. (Molnár Cs.). Edző: Balassa Péter.

Rum: Busi – Csonka, Székely, Kontics, Szabó D., Pupp (Gyurkó), Markó, Kovács B., Horváth T., Koronczai, Leitgeb. Edző: Kovács Balázs.

Gólszerzők: De Paula A. (2), Ódor B., ill. Koronczai, Kovács B.

Nagy iramban kezdődött a találkozó, a Rum szerzett vezetést a 2. percben. A Répcelak a második félidőben némileg rákapcsolt, sok helyzetet dolgozott ki. A hazaiak az 50. percben tudták egálra hozni a mérkőzést. De gyorsan visszavette a vezetést a Rum. A hajrát nagyon megnyomta a házigazda. Előbb egyenlített, majd a hosszabbításban – egy rumi védő hibája után – a maga javára billentette az eredményt a Répcelak. Mozgalmas, izgalmas mérkőzésen, egy nagyon jól játszó Rum ellen győzött a házigazda.

Csepregi SE–Lorry Gm Kft Szarvaskend 3-4 (1-2). Csepreg, 200 néző, vezette: Takács R. L.

Csepreg: Taródi – Steiner M., Tájmel (Tóth A.), Maráczi, Reichardt (Péntek), Takács, Baranyai, Kovács B. (Steiner Zs.), Lukács (Horváth E.), Steiner C., Németh O. Edző: Steiner Zsolt.

Szarvaskend: Esztergályos – VELEKEI, Tóth A., Csillag, Jóna (Vörös), Németh T. (Nagy R.), Földes, Smolczer, Balogh B. (Csenterics), Kunovics, Kopfer. Edző: Tóth Gábor.

Gólszerzők: Tóth A. Baranyai, Steiner C., ill. Velekei (2), Jóna, Tóth A. (öngól).

Kiállítva: Tóth A. (92.), ill. Nagy R. (94.).

Gólgazdag mérkőzést játszottak egymással a felek. A Szarvaskend jutott előnyhöz a hazaiak hibája után, de hamar egyenlített a Csepreg. Az első félidőben még egy vendéggól esett. A második játékrészben megint egalizált a házigazda, de a Szarvaskend egy véleményes tizenegyeshez jutott, amit ki is használt. Velekei találatával eldőlni látszott a találkozó, de a Csepreg nem adta fel, szépített. Az egyenlítésre viszont már nem maradt ideje, pedig a játék képe alapján inkább döntetlenszagú volt a mérkőzés.

Jánosháza VSE–Csörnöc Gyöngye Vasvár VSE 0-1 (0-1). Jánosháza, 100 néző, vezette: Polgár T.

Jánosháza: Tóth A. – Marsai, Horváth A. Vágusz, Burai (Dákai), Laczi, Péter, Megyesi, Dénes, Balázsi (Szabó T.), Dornai. Edző: Kelemen Kornél.

Vasvár: Tóth K. – Horváth A. Vincze (Berta), Robán, Kránicz (Sinkó), Dávid, Réfi, Bakos D., Bakos Cs., Horváth Á., Horváth P.

Edző:. Lepár Attila.

Gólszerző: Dávid.

Kontrából szerzett vezetést a vendég Vasvár. Ezt követően hiába dolgoztak ki nagy helyzetet a hazaiak, nem tudták gólra váltani. A második félidőben is többet birtokolták a labdát a vasváriak, a hazaiak előtt nem adódott helyzet, így megérdemelten nyert a Vasvár idegenben.

Vép VSE–Rábapatyi KSK 2-0 (0-0). Vép, 350 néző, vezette: Boda Gy.

Vép: Bezdi B. – Wágner, Kovács D., Varga O., Németh M. (Varga B.), Illés (Török), Horváth B. (Szilvás), AUER, Nagy Zs. (Baumgartner), Beke (BEZDI Sz.), DALA. Edző: Török Richárd.

Rábapaty: Király T. – Meicz (Király L.), Piros D., Dugovics (Vadász), Horváth K. Tóth M., Szabó A. (Piros P.), Csupor, Nagy D. (Bajnok), Kovács T. Gyürü. Edző: Enzsöl Gábor.

Gólszerző: Dala (2).

Nagy iramban kezdett mindkét együttes, mindkét fél előtt adódtak nagy helyzetek, de gól nem esett. A második félidőben sem változott sokat a játék képe, a csapatok ott folytatták, ahol az elsőben abbahagyták. A 60. percben egy formás kontra után a hazaiak szereztek vezetést Dala jóvoltából. A hosszabbításban duplázott a vépi játékos, így eldőlt a találkozó, otthon tartotta a három pontot a házigazda.

Újperintről Hegyi László, Kőszegről Őri Gábor, Körmendről Somfalvi Péter, Répcelakról Balassa Péter, Csepregről Steiner Zsolt, Jánosházáról Kelemen Kornél, Vépről Pajor Tamás tudó­sított.

1. Egyházasrádóc 5 4 1 0 8- 2 13

2. Vép 5 4 0 1 13- 5 12

3. CVSE 5 3 1 1 23- 5 10

4. Répcelak 5 3 1 1 12- 7 10

5. Rábapaty 5 3 1 1 9- 6 10

6. Vasvár 5 2 2 1 12- 9 8

7. Rum 5 2 2 1 8- 6 8

8. Szarvaskend 5 2 2 1 11- 10 8

9. Bük 5 2 1 2 10- 8 7

10. Csepreg 5 2 0 3 6- 19 6

11. Körmend 5 1 2 2 9- 11 5

12. Kőszeg 5 1 2 2 8- 12 5

13. Király SE 5 1 2 2 4- 8 5

14. Lukácsháza 5 0 2 3 3- 8 2

15. Szentgotthárd 5 0 1 4 4- 16 1

16. Jánosháza 5 0 0 5 2- 10 0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában