labdarúgás

2019.09.26. 20:00

Nagy meccsek a megyei III-ban

Folytatódik a pontvadászat a megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság csoportjaiban.

Tóth Gábor

A szombathelyi csoportban a harmadik helyen álló Oszkó a mindenkire veszélyes Újperintet fogadja. Két közvetlen rivális csap össze a Sorkifalud–Kőszegfalva mérkőzésen. A körmendi csoportban komoly rangadót rendeznek: a második Pankasz az éllovas, hibátlan Magyarszecsődöt látja vendégül. Mindkét gárda nagy formában van, hétről hétre gólerősen játszik – a Magyarszecsődnek pedig a védekezése is rendben van, hat meccs alatt mindössze két gólt kapott. Hasonló szintű összecsapást bonyolítanak le a sárvári csoportban is: a listavezető Ostffyasszonyfa a második helyen álló Jákfa otthonában lép pályára. Mind a két gárda veretlen, gólerős, ráadásul az Ostffyasszonyfa még pontot sem vesztett – az együttes védekezéséről mindent elmond az egyetlenegy kapott gól.

Szombathely

7. forduló

Vasárnap, 13.00: Nemeskolta–Torony (Gersei T.), Rábahídvég–Acsád-Meszlen (Bíró O.). Vasárnap, 16.00: Gersekarát–Cák (Árpád A.), Bucsu–Vassurány (Bedi T.), Perenye–Gyöngyösfalu (Mónos J.), Oszkó-Győrvár–Újperint (Samu Cs.), Sorkifalud-Gyanógeregye–Kőszegfalva (Márton P.). A Telekes szabadnapos.

Körmend

7. forduló

Vasárnap, 13.00: RSE-Szalafő–Nagyrákos (Kiss Cs.), Rö­nök–Őrimagyarósd (Kiss F.), Máriaújfalu–Rábagyarmat (Szabó I. Z.), Kondorfa–Magyarlak (Borhi T.). Vasárnap, 16.00: Pankasz–Magyarsze­csőd (Fodor M.), Szakonyfalu–Vasalja (Horváth P.). A Csörötnek és a Gasztony szabadnapos.

Sárvár

7. forduló

Szombat, 16.00: Keléd–Simaság (Farkas G.), Izsákfa–Szergény (Mónos J.), Boba–Répcevölgye Bő (Finta Zs.). Vasárnap, 13.00: Rábasömjén–Kemenesmagasi (Finta Zs.), Nemeskocs–Csénye (Horváth Z.). Vasárnap, 16.00: Mesteri–Hegyhát-Sótony (Hosszú Gy.), Jákfa–Ostffyasszonyfa (Zsirai J.), Nagysimonyi–Kenyeri (Pintér B.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában