kerékpár, futás

2019.10.20. 20:36

Diáksport a Pannónia-ringen

Folytatódott a hagyomány: idén is általános iskolások lepték el a Pannónia-ringet a megyei diáksport napon.

Horváth Erika

Egy kicsivel nagyobb volt az érdeklődés, mint az előző években, Vas megye 25 iskolájából 830-an érkeztek a Pannónia-ringre, ahol a rendkívül szép időben futó- és kerékpáros versenyen vehettek részt. Az alsósok játékos ügyességi feladatokban is kipróbálhatták magukat, a nagyobbak pedig kerékpáros ügyességi vetélkedőn is részt vehettek – utóbbit a Celldömölki Rendőrkapitányság munkatársai vezényelték.

A versenyautók, motorok helyett a gyerekek kerékpárral versenyeztek
Fotó: Vas Megyei Diáksport Egyesület

A kerékpáros és futóverseny győztesei. Kerékpár. I. korcsoport: Kovács Levente (Árpád-házi, Kőszeg) és Szabó Alexandra (Bő). II. kcs.: Marton Ákos (Bő) és Kóbor Enikő (Árpád-házi). III. kcs.: Babics Marcell (Gothard) és Kovács Fanni (Árpád-házi). IV. kcs.: Neudl Gábor (Árpád-házi) és Básthy Katalin (Árpád-házi). Futás. I. kcs.: Tomasovic Péter (Gothard) és Döbrössy Fanni (Béri Balog, Kőszeg). II. kcs.: Somfalvi Barna (Gothard) és Szabó Tamara (Béri Balog). III. kcs.: Babics Marcell (Gothard) és Pápai Nerina (Béri Balog). IV. kcs.: Gyürüs Bence (Ambrózy, Vasszécseny) és Iker Natália (Béri Balog).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában