Előzetes

2019.10.17. 18:13

Egyházasrádóc–Celldömölk, Kemenesalja–Söpte, Gyöngyöshermán–Nádasd rangadókat rendeznek

A 10. forduló mérkőzéseivel folytatódik a megyei I., valamint a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság.

Tóth Gábor, Kelemen Attila

Viszked Balázs és a Vasszécseny hazai pályán folytatja a Táplán ellen

Fotós: Horváth Balázs

Megyei I.

A 10. játéknap rangadóján a harmadik helyen álló Egyházasrádóc fogadja az éllovas Celldömölköt. A CVSE jó formában van, a Rádóc viszont legutóbbi két bajnokiját elbukta – erős ellenfél ellen kellene visszatalálnia a helyes útra, ami nem lesz könnyű. A remekül teljesítő Rum a Királyt látja vendégül, a házigazda tűnik az összecsapás esélyesének. Az egyre jobban muzsikáló Rábapaty az újonc létére a dobogóért harcban álló Szarvaskend otthonából próbálja meg elhozni a három pontot. Jó meccsnek tűnik a Körmend–Bük párosítás.

A 10. forduló menetrendje, szombat, 14.30: Körmendi FC–Büki TK (Mónos J.), Répcelaki SE–Kőszegi FC (Marácz J.), Szentgotthárdi VSE–Jánosháza VSE (Horváth P.), Schott Lukácsháza SE–Csörnöc Gyöngye Vasvár VSE (Szabó I. Z.). Vasárnap, 14.30: Csepregi SE–Vép VSE (Harcsár R.), Rum KSC–Király SE (Papp Á.), Lorry GM Kft. Szarvaskend–Rábapatyi KSK (Szabó III. Z.), Egyházasrádóc–Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő (Kondor T.).

Viszked Balázs és a Vasszécseny hazai pályán folytatja a Táplán ellen
Fotó: Horváth Balázs

Megyei II. – Észak

A megyei II. osztály 10. fordulójában az ötödik Kemenesalja az éllovas Söptét fogadja. Ugyan a hazaiak a múlt héten pont nélkül távoztak Uraiújfaluból, ám ha a korábbi fordulók eredményeit nézzük, akkor nincs szégyellnivalójuk. A Söpte mutatója is impozáns: nyolc forduló óta nem talált legyőzőre. A másik két pillanatnyi dobogós – a Gérce-Vásárosmiske és a Bozsok – idegenben lép pályára. A gérceiek Ölbőn, a bozsokiak Sében szeretnék növelni pontjaik számát.

A 10. forduló menetrendje, szombat, 14.30: Ke­menesalja–Söpte (Sály K.). Vasárnap, 14.30: Sitke–Elektromol Spari (Mónos J.), Honvéd Sé–Bozsok (Farkas G. F.), Uraiújfalu–Gencsapáti (Talabér N.), ÖTE Ikervár–Pecöl (Marácz Z.), Zanat–Szeleste-Pósfa (Monostori I.), Ölbő–Gérce-Vásárosmiske (Szabó I. Z.), Alsóújlak–Mersevát (Szejke L.).

Megyei II. – Dél

A játéknap rangadóján két dobogóra hajtó csapat csap össze Szombathelyen: a Gyöngyöshermán a Nádasdot fogadja – most úgy tűnik, hogy a hazaiak vannak jobb passzban. A Vasszécseny szomszédvári derbin látja vendégül a Táplánt. Az előző három meccsét megnyerő Őriszentpéter pályáján a jó erőt képviselő Körmend VSE meccsel. A Tanakajdra egy nehéznek tűnő jáki kirándulás vár.

A 10. forduló menetrendje, szombat, 14.30: Bajánsenye–Rábatótfalu (Vass I.), Gyöngyöshermán-Szentkirály–Club Walnut-Nádasd (Kedves R.), Felsőcsatár–Viszák (Harcsár R.). Vasárnap, 14.30: Vasszécseny–Tápláni KSK (Szabó P.), Őriszentpéter–Tutitextil-Körmend VSE (Kedves R.), Balogunyom–Csákánydoroszló (Polgár T.), Ják–Tanakajd (Bíró O.). A Szentpéterfa szabadnapos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában