Eredmények

2019.10.29. 19:49

Karate-diákolimpia

A Leo-Karate-do SE sportolói képviselték a vasi, szombathelyi színeket a 24. WKF-karatediákolimpián.

Tóth Gábor

Somogyi Laura

Fotó: Leo

A 24. WKF-karatediákolimpiára a Leo Karate-do SE öt sportolót nevezett. A legeredményesebben Somogyi Laura (KDG) szerepelt, aki a 18–20 évesek mezőnyében haladó kategóriában katában (formagyakorlat) indult. Első meccsén alulmaradt, a bronzmérkőzésen viszont biztosan nyert.

Somogyi Laura
Fotó: Leo

Kumitéban (küzdelem) a –50 kg súlycsoportban pedig a dobogó második fokára állhatott fel. A 10–11 éves utánpótlás kategóriában Nagy Zoé (Nyitra) élete első nagy megmérettetésén a kata első körében alulmaradt. Ugyanitt a fiúknál Fülöp Endre Csanád (Bolyai) az első meccsén vereséget szenvedett, de kumitéban is korán búcsúzott. A 12–13 éves korosztályban haladó kata versenyszámban Kovács Ákos (Zrínyi) első meccsén kikapott. A 14–15 éves haladók között Somogyi Dávidnak (KDG) nem sikerült érmet szereznie katában.

– Összességében meg voltam elégedve tanítványaim teljesítményével, ám akadnak még hibák, amelyeket ki kell javítanunk – értékelt Gál Enikő edző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában