a felépülésen innen

2019.10.24. 21:27

Megműtötték Rózsát, a Haladás kapusát

Megműtötték a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapatának kétszeres válogatott kapusát, Rózsa Dánielt – hat hetet biztosan ki kell hagynia.

Pum András

Rózsa Dániel jobb lábát két sérülés is érte

Fotó: Unger Tamás

A múlt vasárnapi Vasas–Szombathelyi Haladás (3-2) NB II-es labdarúgó-mérkőzés első félidejének hajrájában a vasiak labdarúgóját, Rózsa Dánielt le kellett cserélni, miután egy szögletet követően a már labdát birtokló kapus jobb bokájára, majd térdére rátalpalt az egyik hazai játékos.

Rózsa Dániel jobb lábát két sérülés is érte
Fotó: Unger Tamás

Mint azt Orbán Gergőtől, a szombathelyi csapat egyik masszőrétől megtudtuk, Rózsa bokáját kedden megröntgenezték és csütörtökön következett volna a térde miatt az MR-vizsgálat. Ám miután kiderült, hogy a bokája eltörött, az MR-vizsgálat egyelőre várat magára. Mert a kapust csütörtökön megműtötték, egy lemezt helyeztek a bokájába.

Az biztos, hogy bokatörés után hat hét, mire újra védhet. Az pedig csak később derül ki, hogy a térdsérülés milyen rehabilitációt igényel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában