Labdarúgás

2019.10.27. 20:25

Nagykanizsán bukott a Sárvár

A labdarúgó NB III. 12. fordulójában a Sárvár FC egy góllal kikapott a Nagykanizsa vendégeként.

Pum András

Rajzinger Péter közel járt a gólszerzéshez

Fotó: Szendi Péter

FC Nagykanizsa–Sárvár FC 1-0 (1-0). – Nagykanizsa, 400 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Altorjay.

Sárvár: Gőcze – Schimmer, Pados, Kertai, Keresztes – Kun, Németh E. – Pető (Kovács B.), Skriba, Szenczi (Vajda) – Rajzinger. Edző: Bojan Lazic.

Rajzinger Péter közel járt a gólszerzéshez
Fotó: Szendi Péter

Jól, kis híján góllal kezdték a meccset a vendégek, az első percben ziccert hibáztak. Kiegyenlített játékot láthattak a szurkolók, mindkét csapat bátran futballozott. A vasiak jól védekeztek, a zalaiak nem találtak rajtuk fogást. A 41. percben Rajzinger lövését a gólvonalról mentették a hazaiak, majd a 45. percben egy jobb oldali beadást Horváth Balázs lőtt a hálóba (1-0). Szünet után is jobbára mezőnyben gyűrték egymást a csapatok, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A sárváriak teljesen egyenrangú ellenfelei voltak a hazaiaknak, ám igazán komoly ziccert a második játékrészben nem tudtak kidolgozni. A játék képe és a helyzetek alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. Gólszerző: Horváth B. (45.).

Bojan Lazic: – Jobban játszottunk ellenfelünknél, nem volt szerencsénk. Egyetlen játékosomat sem tudom elmarasztalni, valamennyien az utolsó pillanatig hajtottak, küzdöttek. Legalább a döntetlenre rászolgáltunk volna, de úgy látszik, még többet kell dolgoznunk Fortuna kegyeiért.

További eredmények: Puskás Akadémia II.–Ménfőcsanak 2-3, Balatonlelle–Hévíz 0-3, BKV Előre–Veszprém 0-0, Mosonmagyaróvár–Érd 1-3, III. Kerületi TVE–Pápa 4-1 Bicske–Mol Fehérvár II. 0-0, Komárom–Lipót 1-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában