Értékes pont idegenből

2019.10.12. 21:21

NB III.: a Bicske vendégeként játszott ikszet a Sárvár

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 10. fordulóban a Bicske vendégeként játszott döntetlent a Sárvár FC – a vasi alakulat közelebb állt a győzelemhez.

Tóth Gábor

Bicskei TC–Sárvár FC 1-1 (1-1). – Bicske, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Bodzay Á.

Sárvár: Horváth B. – SCHIMMER, Pados, KERTAI, Keresztes – NÉMETH E., KUN – Pető (Vajda, 92.), Skriba, SZENCZI (Mester, 78.) – RAJZINGER (Kovács B., 69.). Edző: Bojan Lazic.

Gólszerzők: Rigó (4.), ill. Rajzinger (12.).

Kiállítva: Radó (61., Bicske).

Rosszul kezdődött a mérkőzés a vasi csapat számára, hiszen a Bicske az első helyzetét gólra váltotta. De a Sárvár gyorsan rendezte a sorait, gyorsan egyenlített – Rajzinger volt határozott és szemfüles A folytatásban mezőnyfölényben futballozott vendég, de igazán nagy helyzetet nem alakított ki. Fordulás után is a vasi alakulat diktálta a tempót, és ekkor már komoly helyzeteket dolgozott ki, de nem tudott betalálni. Az utolsó szűk fél órában emberhátrányban küzdött a Bicske, és arra törekedett, hogy megőrizte az egy pontot – az erőfeszítéseit végül koronázta. Közelebb állt a győzelemhez a Sárvár, de nem tudta gólra váltani mezőnyfölényét.

Bojan Lazic: – A korán bekapott gól után gyorsan talpra álltunk, és a folytatásban a győzelemért hajtottunk. Volt esélyünk a győzelemre, de az utolsó passzokat rendre elrontottunk. Ugyanakkor nem vagyok elégedetlen – értékes pontos szereztünk idegenből, egy jó csapattól. Gratulálok a fiúknak!

További eredmények: Puskás Akadémia II.–Pápa 1-2, BKV–Hévíz 2-1, Mosonmagyaróvár–Balatonlelle 0-0, Nagykanizsa–Veszprém 2-1, III. Kerület–Érd 1-3, Komárom– MOL Fehérvár II. 3-0, Lipót–Ménfőcsanak 1-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában