Idegenben nyert a Cell

2019.11.25. 20:39

A második egyéni körben remekeltek a kemenesaljaiak

A férfi NB I-es asztalitenisz-bajnokság idei utolsó előtti, 7. fordulójában a CVSE II. nyert a PTE III. ellen. A kemenesaljaiak a második egyéni fordulóban döntötték el a meccset.

Pum András

CVSE II. asztalitenisz BS Baranyai Domonkos, Iván Bertold,

Fotó: BENKO SANDOR

PTE PEAC Kalo-Méh III.–Celldömölki VSE-Swietelsky-Jufa Hotels II. 5-9. – Pécs, NB I-es asztalitenisz-mérkőzés.

Páros: Gálosi, Orosz–Baranyai, Iván B. 2:3, Mihalovity, Bihercz–Kárász, Böhm 1:3 (0-2). Egyéni, 1. forduló: Gálosi–Iván B. 3:1, Mihalovity–Kárász 0:3, Orosz–Böhm 3:1, Faragó–Baranyai 0:3

(2-4). 2. forduló: Gálosi–Kárász 1:3, Mihalovity–Böhm 1:3, Orosz–Baranyai 1:3, Faragó–Iván B. 1:3 (2-8). 3. forduló: Gálosi–Böhm 3:1, Mihalovity–Baranyai 3:2, Orosz–Iván B. 2:3, Faragó–Kárász 3:0 (5-9).

CVSE II. asztalitenisz BS
Baranyai Domonkos, Iván Bertold,

Jól kezdődött a mérkőzés a celldömölkiek számára, mindkét párost megnyerték. A Baranyai Domonkos–Iván Bertold duó ráadásul a pécsiek erősebb kettősét 0-2-ről győzte le. Az első egyéni fordulóban mindkét csapat kettőt-kettőt nyert, így továbbra is kettővel vezettek a vendégek. A második forduló volt az összecsapás kulcsa, ekkor – csakúgy, mint a legutóbbi meccsükön – a remekül játszó vasiak mind a négy meccsüket megnyerték, és 8-2-re elhúztak. A harmadik kör így már csak formalitás volt, csupán a győzelem különbsége volt kérdéses. Kárász Dávid ugyan váratlan vereséget szenvedett a hazaiak U21-es játékosától, ám a Celldömölk összességében magabiztosan nyert. Győzött: Gálosi 2, Mihalovity 1, Faragó 1, Orosz 1, illetve Kárász 2, Baranyai 2, Iván B. 2, Böhm 1, Baranyai–Iván B., Kárász–Böhm.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában