A hajrában maradtak alul

2019.11.18. 20:49

Fontos meccset bukott el az SZKKA U19 női kézilabdacsapata

Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 8. fordulójában fájó vereséget szenvedett el hazai pályán, alsóházi rangadót bukott a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia U19.

Tóth Gábor

Kulcsár Dorottya nagyot harcolt, két gólt dobott

Fotó: SZKKA

Az utolsó előtti SZKKA fogadta a sereghajtó, a mérkőzés előtt még nyeretlen Dorogot – klasszikus alsóházi rangadót vívtak a felek.

Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia U19 – Dorogi ESE 22-24 (14-13). – Szombathely, 100 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Fehér, Kékesi.

SZKKA: Christe – Horváth A., Kulcsár 2, Tamási 1, Pődör B. 11, Pődör R. 7, Franka. Csere: Lőrincz B. (kapus), Bíró, Béres, Szmolek, Kozma, Németh P. 1, Bozzai, Kovács V., Tóth A. Edző: Pődör Zoltán.

Kulcsár Dorottya nagyot harcolt, két gólt dobott
Fotó: SZKKA

Jól kezdte a találkozót a győzelmi kényszerben pályára lépő házigazda (2. perc: 2-0). De aztán rendezte sorait az ellenfél, felváltva került a kapukba a labda, váltott vezetést láthattak a szurkolók (17. perc: 8-7). A félidő vége jobban sikerült a hazaiaknak, meglép-

tek (25. perc: 12-9). Aztán a szünetig felzárkózott egy gólra a vendég. Fordulás után sem változott a játék képe, gyűrték egymást becsülettel a felek. De egyik csapat sem tudta leszakítani ellenfelét (45. perc: 19-19) – hiába szórta szombathelyi oldalon számolatlanul a gólokat Pődör Rebeka és Pődör Blanka. Szoros állásnál fordultak a hajrára a csapatok (56. perc: 22-23). Ám a házigazda mintha begörcsölt volna, az utolsó négy percben képtelen volt kapuba találni, ezt kihasználva nagy csatában kicsikarta a győzelmet a

Dorog.

Pődör Zoltán: – Csalódás számomra ez a mérkőzés – győznünk kellett volna. Sok hibával játszottunk, rendre rossz döntéseket hoztunk, de elsősorban azért kaptunk ki, mert nem tudtuk feldolgozni fejben azt, hogy nekünk ezt a meccset meg kell nyernünk. Minden mérkőzésből lehet tanulni, megyünk, dolgozunk tovább!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában