Baráti rendezvény

2019.12.29. 11:37

Kézilabda Gálát tartottak Celldömölkön

Immár harmadik alkalommal találkoztak Celldömölkön a három korosztály játékosai.

Giczi Sándor

Fotó: Giczi Sándor

A Swietelsky Arénában mérték össze tudásukat labdarúgásban és abban a játékban, amit oly nagyon szeretnek még ma is: a kézilabdában. Az Eötvös I.-II.-III. játékosai korra való tekintet nélkül – 30 és 50 év között – örömmel, szívvel, hatalmas lelkesedéssel léptek ismét pályára.

 

Mielőtt megkezdődtek volna a játékok, Fehér László polgármester, Rozmán László Sárvári Tankerület igazgatója és Süle Nándor a fent említett korosztályok edzője, testnevelő tanár, az egész rendezvény motorja köszöntötte Oszkó Zoltán volt iskolaigazgatót 90. születésnapja alkalmából. Zoli bácsi részese lehetett mindazon sikereknek amit a fiúk ebben a sportágban elértek az Eötvös Iskola színeiben.

Majd kezdetét vették a játékok. A mérkőzések után a csapatok, a családtagok egy közös vacsorával, sok-sok élményt átadva búcsúztak el egymástól, abban a reményben, hogy jövőre ismét találkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában