Kézilabda

2019.12.01. 20:40

Kikapott az SZKKA II.

Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 10. fordulójában a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia U19 elszenvedte 9. vereségét.

Tóth Gábor

Biró Dorina (labdával) jól küzdött, 5 gólig jutott

Fotó: Unger Tamás

A fiatal, bent maradásért küzdő szombathelyi csapat minimum éremért küzdő, erős, rutinos ellenfelet fogadott – a Kozármisleny lépett pályára esélyesként.

Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia U19–Kozármisleny SE 20-37 (8-18). – Szombathely, 80 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Garai B., Varasdi L.

SZKKA: Christe – Biró 5, Franka, Pődör B. 7, Horváth A., Tamási 3, Tóth A. 1. Csere: Lőrincz (kapus), Béres 1, Szmolek, Kozma 2, Bozzai 1, Németh P. Edző: Pődör Zoltán.

 

A motiváltan, szervezetten játszó, jól védekező házigazda meglepte ellenfelét, remekül kezdte a meccset (8. perc: 3-3). Ám a percek múlásával az esélyesebb vendég átvette az irányítást, meglépett (16. perc: 4-9), és a folytatásban egyre nagyobb előnyre tett szert. A félidőben már kereken 10 góllal vezetett – el is dőlt a mérkőzés sorsa. Fordulás után sem változott a játék képe. Az SZKKA futott az eredmény után, de sokat hibázott. Míg a rutinos Kozármisleny könnyedén kézilabdázott (54. perc: 16-33) – és biztosan érvényesítette a papírformát.

A sereghajtó SZKKA U19 idei utolsó meccsén, december 7-én, szombaton 12 órakor a DKKA U19 vendégeként lép pályára Dunaújvárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában