Azok a döntő szettek

2019.12.09. 21:24

Öt ötjátszmás meccset bukott el a CVSE II.

Az NB I-es férfi asztalitenisz-bajnokság idei utolsó előtti fordulójában a CVSE II. az utolsó körben veszítette el a mérkőzést.

Pum András

Kárász Dávid volt a legjobb celli, a páros mellett kétszer egyéniben is nyert

Fotó: Benkő Sándor

Tatai AC–Celldömölki VSE-­Swietelsky-Jufa Hotels II. 9:5. – Tata, NB I-es férfi asztalitenisz-mérkőzés.

Páros: Bak, Sipos–Baranyai, Iván B. 2:3, Krebs, Nagy–Kárász, Bőhm 2:3 (0:2). Egyéni, 1. forduló: Sipos–Bőhm 3:2, Bak–Baranyai 3:1, Krebs–Iván B. 3:0, Nagy–Kárász 2:3 (3:3). 2. forduló: Sipos–Baranyai 3:1, Bak–Iván B. 3:2, Krebs–Kárász 0:3, Nagy–Bőhm 1:3 (5:5). 3. forduló: Sipos–Iván B. 3:2, Bak–Kárász 3:2, Krebs–Bőhm 3:0, Nagy–Baranyai 3:2 (9:5).

Kárász Dávid volt a legjobb celli, a páros mellett kétszer egyéniben is nyert
Fotó: Benkő Sándor

Jól indult a mérkőzés a celldömölkiek számára, hiszen mindkét párost megnyerték. Ezzel azonban gyakorlatilag el is lőtték puskaporukat – az első egyéni körben csak Kárász Dávid nyert, így 3:3-ra alakult az állás. A második fordulóban Iván Bertold döntő szettben kapott ki, Baranyai is alulmaradt ellenfelével szemben, Kárász és Bőhm viszont nyert – így 5:5-ről indult az utolsó forduló. Ahol Iván, Baranyai és Kárász egyaránt döntő szettben szenvedett vereséget. Az utolsó fordulót tehát 4:0-ra, a meccset 9:5-re, megérdemelten nyerték a tataiak. A vasiak sok döntő szettes találkozót elbuktak – így pont nélkül maradtak.

Győzött: Sipos 3, Bak 3, Krebs 2, Nagy 1, illetve Kárász 2, Bőhm 1, Baranyai–Iván, Kárász–Bőhm.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában