Teremtorna

2019.12.28. 21:17

Szilveszter Kupa: fogynak a csapatok

Gőzerővel zajlik a 34. Concordia Üzemanyagkutak-Szilveszter Kupa kispályás labdarúgótorna – és egyre fogynak a csapatok.

Tóth Gábor

Fotó: Szendi Péter

Pénteken az öregfiúk nyitották a tornát (a Trio Egerszeg, a Malom Söröző, a Falco, a Don Pepito jutott tovább), a hétvégén pedig a nyílt amatőr mezőny csapatai és a női gárdák játsszák le a csoportmeccseiket.

Szombaton a nyílt amatőr mezőny D csoportja kezdett. Az esélyes Petrovics Apartmanház biztosan, csoportelsőként jutott tovább. Egyetlen döntetlenjét (3-3) az Intersport Szombathely-Pepe Team ellen játszotta – utóbbi gárda megkaparintotta az ugyancsak továbbjutást érő második helyet. Németh Erik (Pepe) és Hajós Attila (Petrovics) nagy gólpárbajt vívott, mindketteh hat találatig jutottak.

D csoport, végeredmény: 1. Petrovics Apartmanház 10 pont, 2. Intersport Szombathely-Pepe Team 8, 3. Casablanca Cafe-Imo 5, Jóbarátok-Sopron Bank 4, 5. Aranygrafit 0.

Az E csoportban a Lara-Autókozmetika FC Buntstift bizonyította, hogy kiváló csapat, mind a négy meccsét megnyerte. Ám a csoportmásoddiként végző Colonia FC „megrángatta az oroszlán bajszát”, nagy csatában csak 3-2 arányban maradt alul.

E csoport, végeredmény: 1. Lara-Autókozmetika FC Buntstift 12 pont, 2. Colonia FC 7, 3. Söröskupak-Kőszeg Autó 6, 4. Atlético Juniors 3, 5. LK Bulls.

 

Az A csoportban a Tutto Bene Scarpe-Black Jack FC és a Sport+Modi/BG nagy csatát vívott a csoportelsőségért. Kettejük csatáját 1-0-ra nyerte a Black Jack – így a versenyfutást is. A csoportelsőségért sokat tett Ivancsics Detre a maga hat góljával.

A csoport, végeredmény: 1. Tutto Bene Scarpe-Black Jack FC 10 pont, 2. Sport+Modi/BG 9, 3. Avadoo Design 5, 4. Cuba Libre 4, 5. Szombathelyi BT 0.

Vasárnap a C csoport (8.00) és B csoport (17.10) meccsel, valamint a nők (12.10) is pályára lépnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában