Családok a műjégpályán

2020.01.14. 18:26

Játékos vetélkedő fakutyával – szülőknek, gyerekeknek

Nagy sikert aratott, remek hangulatban zajlott le vasárnap a Családi jégnap a városi műjégpályán.

Tóth Gábor

Varga Jenő (mikrofonnal) indítja az anya gyermekével futamot

Fotó: Szombathelyi Szabadidősport Szövetség

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség által szervezett, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Szabadidősport Szövetség által támogatott erőpróbán a napsütéses időben fergetegesre sikeredett játékos vetélkedőn csaphattak össze a családi csapatok – a SZOVA Zrt. pedig remek házigazdának bizonyult.

Kezdésként Varga Jenő főszervező, műsorvezető hívta közös bemelegítésre az érdeklődőket. A korcsolyázás alapelemeit sajátíthatták el résztvevők, különös figyelmet szentelve a fékezési gyakorlatokra. Anya gyermekével, apa gyermekével, anya két gyerekkel, apa két gyermekkel kategóriákban hirdettek fakutyás versenyszámokat a szervezők – változatos pályákat építettek ki. De különböző kiegészítő programok is színesítették a napot: ki lehetett próbálni az egészen különleges jéglabda sportágat vagy éppen kapura ütést, de nagy sikert aratott az iker és a tandem fakutya is.

Varga Jenő (mikrofonnal) indítja az anya gyermekével futamot
Fotó: Szombathelyi Szabadidősport Szövetség

Eredmények, anya gyerekével: 1. Keppel Mónika Rékával, 2. Nemesi-Mitterstiller Nóra Mirával, 3. Koltai Eszter Marcellal. Apa gyerekével: 1. Csordás Gábor Emmával, 2. Varga Ádám Zoéval, 3. Nemesi Gábor Mirával. Anya két gyerekkel: 1. Nemesi-Mitterstiller Nóra Lettivel és Mirával, 2. Horváth Dóra Zsófival és Emíliával, 3. Mangliár Dóra Márkkal és Nimróddal. Apa két gyerekkel: 1. Nemesi Gábor Mirával és Lettivel, 2. Németh Gábor Lénával és Gergővel, 3. Varga Ádám Zoéval és Lucával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában