Egy újabb 7:0-s győzelem

2020.01.12. 21:57

Szegeden fölényes sikerrel kezdte az évet a CVSE csapata

A szezon első tavaszi fordulójában nagyon-nagyon simán, csupán egyetlen játszmát vesztve nyert a Floratom Szeged AC otthonában a CVSE-Swietelsky-Jufa Hotels extraligás férfi asztalitenisz-csapata.

Horváth Erika

Párosban és egyéniben is nyertek. Balról Fazekas Péter, jobbról Szita Márton

Fotó: Unger Tamás

Floratom Szeged AC- CVSE-Swietelsky-Jufa Hotels 0:7. – Szeged, férfi asztalitenisz Extraliga-mérkőzés.

Páros: Fodor, dr. Lukács–Fazekas, Szita 0:3 (-4, -5, -5).

Egyéni: Kószó–Szita 0:3 (0, -6, -7), Fodor–Fazekas 0:3 (-5, -5, -3), dr. Lukács–Kriston 0:3 (-6, -2, -7), Kószó–Fazekas 0:3 (-5, -3, -9), dr. Lukács–Szita 1:3 (-6, 6, -8, -6), Fodor–Kriston 0:3 (-4, -7, -7).

A tízcsapatos Extraliga második helyén zárta az őszt a celldömölki asztalitenisz-csapat. Tibor legénysége nyolc győzelemmel és egy vereséggel várta a tavaszi, szegedi bemutatkozást. A Szeged a középmezőnyhöz tartozik, ötödik a tabellán. Az őszi első fordulóban Celldömölkön 5:2-re győztek a vasiak.

Ezúttal – idegenben – azonban egyetlen győzelmet sem enge­délyeztek ellenfelüknek Fa­zekas Péterék. Sőt, nyert játszmából is csak egyet tudhattak magukénak a szegediek. Nagyon simán gyűjtötte be a kötelező győzelmet a CVSE, ez már a hetedik 7:0-s bajnoki sikere az idényben.

Párosban és egyéniben is nyertek. Balról Fazekas Péter, jobbról Szita Márton
Fotó: Unger Tamás

Győzött: Fazekas 2, Szita 2, Kriston 2, Fazekas–Szita páros.

Ezen a hétvégén is rendeznek bajnoki fordulót az Extraligában, a CVSE pénteken a Mezőberény csapatát fogadja 18 órától a Kolozsvár utcai OPAL Asztalitenisz-csarnok­ban. A mezőberényiek a negyedik helyen állnak a táblázaton, ősszel, idegenben 7:0-ra nyertek a ellenük a celldömölkiek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában