Győzelem és vereség is

2020.02.18. 21:44

A SZoESE női röplabdacsapata nyert, a férfi kikapott

A Szombathelyi Egyetemi SE NB II-es női röplabdacsapata 3:0-ra nyert, a férfiegyüttes ugyanilyen arányban kikapott a hétvégi fordulóban.

Horváth Erika

Gulkai Zsófia jól irányította a csapatot Fotó: UT

Fotó: © Unger Tamás

1. MCM-Diamant-RÖAK- Szombathelyi Egyetemi SE 0:3 (-21, -24, -21). – Kaposvár, 50 néző, NB II-es női röplabdamérkőzés, vezette: Szél, Pőcze.

SZoESE: GULKAI, KISS L., HALMOSI, SZALAI, BOZZAI, NÉMETH E. Csere: LAJOS. Edző: Bodzer Attila.

Fegyelmezett, pontos játékkal kezdett a SZoESE, meg is lett az eredménye, 22 perc alatt lezárta az első játszmát (21-25). A másodikban a játékrész derekáig a hazaiak vezettek, aztán koncentráltabb játékkal egyenlítettek, majd begyűjtötték az újabb játszmagyőzelmet is a szombathelyiek (24-26). A harmadik szettben magasabb fokozatra kapcsoltak a SZoESE-sek, a kaposváriak csak futottak az eredmény után. Bodzer Attila együttese eredményes hálójátékával mindent elkövetett, hogy három bajnoki pontot érően lezárja a mérkőzést (21-25).

Gulkai Zsófia jól irányította a
csapatot Fotó: UT

KISTEXT–Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (8, 16, 8). – Budapest, NB II-es férfi röplabdarájátszás, vezette: Dobos, Takács.

SZoESE: Kiss G., Koller, Keszthelyi, ifj. Bodovics, Szabó G., Konetsny. Csere: Kudron (liberó), Tóth V. Edző: Bodovics Árpád.

Az alapszakasz B csoportjának első helyezettjéhez látogattak az A-ban hatodik szombathelyiek. A nagyobb játéktudású, rutinosabb hazaiak még a játékvezetők támogatását is élvezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában