Tornagyőztes U13-asok

2020.02.07. 21:40

Az Illés Akadémia korosztályos csapata Tapolcán szerepelt

Az Illés Akadémia-Haladás nyerte a Novák Dezső emlékére rendezett U13-as csapatok számára kiírt teremlabdarúgó-tornát.

Pum András

Az Illés Akadémia remekül szerepelt Tapolcán

Fotó: empofradi.hu

A Csermák József rendezvénycsarnokban rendezett emléktornán nyolc U13-as csapat vett részt, az együttesek körmérkőzéses rendszerben játszottak. Majd ezután következtek a helyosztók. A Takács Csaba vezette vasiak első meccsükön a Gyirmótot 3-0-ra verték. Aztán a Tapolcát és a Veszprémet egyaránt 4-0-ra, a Dunaújvárost 6-3-ra, a Mosonmagyaróvárt 3-0-ra, az FTC-t 2-1-re verték.

Ekkor már biztos volt, hogy a zöld-fehérek végeznek az élen, a kérdés csupán az volt, hogy ki lesz a második, azaz melyik csapattal vívja a döntőt az Illés Akadémia-Haladás. A szombathelyiek utolsó meccsükön 2-0-ra legyőzték a kaposvári Bene Akadémiát.

Az Illés Akadémia remekül szerepelt Tapolcán
Fotó: empofradi.hu

A fináléban a Veszprém vár a vasiakra. Az akadémisták gyorsan elhúztak két góllal, majd még kétszer betaláltak – eldőlt a meccs. A szombathelyiek végül 5-2-re győztek és ezzel megnyerték a tornát. Csonka Gergő és Vert Bence 6-6 góllal lett a torna társgólkirálya, míg a legtechnikásabb játékos címét Vert Bence vehette át.

A győztes Lurkó együttese: Tama Máté, Németh Bence, Szijjártó Áron, Szijjártó Ábel, Vert Bence, Csonka Gergő, Tóth Barnabás, Abért Barna, Őri Bálint, Szalay Márk, Zancsics Dávid, Palkó Áron. Edző: Takács Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában