Átigazolás

2020.02.11. 13:17

Hivatalos: az NB I-ben folytatja a Görögországból hazatérő korábbi Haladás-játékos

Szombathelyen nevelkedett magyar válogatott támadóval erősítette meg keretét a Budapest Honvéd.

vaol.hu

Ugrai Roland Magyarországon folytatja pályafutását

Fotó: honvedfc.hu

A Budapest Honvéd hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub mindenben megállapodott a Görögországból hazatérő Ugrai Rolanddal. A 27 éves magyar válogatott támadó közös megegyezéssel bontott szerződést az Atromitosz együttesével, és tette át a székhelyét a kispesti csapathoz.

Ugrai Roland Magyarországon folytatja pályafutását
Fotó: honvedfc.hu

A Békéscsabáról származó támadó szülővárosában, majd Szombathelyen az Illés Akadémiánál nevelkedett, aztán 2009 nyarán a Haladás színeiben mutatkozott be az NB I-ben. Második első osztályú meccsén szerezte meg az első gólját, majd 2014 telén a Ferencvároshoz igazolt. A fővárosi együttesnél másfél évet töltött el, aztán fél év erejéig a Haladás, majd két esztendőn keresztül a DVTK labdarúgója volt. Ugrai Roland az elmúlt másfél évben a görög első osztályú Atromitosz játékosaként szerepelt, a görög bajnokságban 20 meccsen 5 gól és 1 gólpassz a mérlege, míg az NB I-ben 138 találkozón 27 gól, valamint 18 gólpassz fűződik a nevéhez – írja a honvedfc.hu.

Érdekes véletlen, hogy a Szombathelyi Haladás holnap, vagyis szerdán a Magyar Kupa 9. fordulójában éppen a Budapest Honvéd vendégeként szerepel majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában