Celldömölkön

2020.02.13. 18:41

Jótékonysági focitorna

Az Áramütöttek csapata nyerte a kilencedik Fair Play Kupa jótékonysági labdarúgó-teremtornát.

Pum András

A döntőben nagy csatában, büntetőkkel nyert a tornagyőztes Áramütöttek együttese

Fotó: Giczi Sándor

A celldömölki szakközépiskola tornacsarnokában rendezték meg a Fair Play teremlabdarúgó-tornát.

A 2009-ben autóbalesetet szenvedett, korábbi celldömölki futballista, Pongor Zoltán gyógykezelésének elősegítése volt a viadal célja. Pongor azóta több műtéten esett át, 24 órás felügyelet mellett éli mindennapjait. Egykori csapattársa, Csuka Milán szervezésében ez volt a kilencedik torna.

A tornán a Zöld Sasok, Ostffyasszonyfa, Vamonos, Nemeskocs, Adorjánháza, S1 Ingatlan, Sömjéni Söröző, Szalai Szaki, Mátrix, Szánkó, Ölbő SE, Játék Csatárok nélkül, Zarándok, Áramütöttek, Sivatagi Rohamcsigák, Műhely Étterem és a Tökfilkók együttese vett részt.

A döntőben nagy csatában, büntetőkkel nyert a tornagyőztes Áramütöttek együttese
Fotó: Giczi Sándor

A dobogón három celldömöki együttes végzett. A tornát az Áramütöttek nyerte meg, miután a döntőben hetesekkel legyőzte a Zöld Sasokat. A harmadik helyen a Játék Csatárok Nélkül végzett.

A legjobb kapus László Tibor (Áramütöttek), a legjobb mezőnyjátékos Balázsi Krisztián (Zöld Sasok), a gólkirály Piri Balázs (Áramütöttek). A fair play díjat a Műhely Étterem nyerte.

A nevezési díjakból és a tombolából befolyt össszegből 180 ezer forint gyűlt össze, amit Pongor Zoltán gyógykezelésére ajánlottak fel.

A tornagyőztes Áramütöttek névsora: Fenyő Miklós, Lempeg Olivér, Piri Balázs, Marsai Milán, Pécz Károly, Szalai Zsolt, Laszló Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában