műjégpálya

2020.02.17. 21:29

Nagy sikert aratott a Jégfarsang – Jelmezes felvonulás, fürdőruhás korcsolyázás is szerepelt a programban

Nagy sikert aratott a hagyományos Jégfarsang a városi műjégpályán vasárnap.

Tóth Gábor

Változatos, kreatív jelmezekben léptek jégre a farsang résztvevői Fotó: Szabadidősport Szövetség

A Zala Megyei Sportszövetségek Egyesülése, a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a Vas Megyei Sportági Szakszövetségek Tanácsa által rendezett 33. Jégfarsang idén is népes közönséget vonzott. A Szova Zrt. ismét jó házigazdának bizonyult, Varga Jenő versenyigazgató-műsorvezető pedig remek hangulatot varázsolt a műjégpályára. Az egész napos rendezvényen délelőtt mini jégkorongtorna, sor- és váltóverseny, teljesítménypróba várta a jeges sportok kedvelőit, de íjászat, boccia és célba dobás is szerepelt a programban.

Változatos, kreatív jelmezekben léptek jégre a farsang résztvevői Fotó: Szabadidősport Szövetség

Délután a közös bemelegítés után a jelmezes felvonulás volt a fő attrakció. Majd akadályverseny, fakutyaverseny, gyorskorcsolya, műkorcsolya, akrobatikus korcsolyázás emelte a hangulatot. A jégfelújítás után következett az óriási népszerűségnek örvendő fürdőruhás korcsolyázás. A rendezvényen Egészségfejlesztési Iroda is működött előadásokkal és tanácsadással, illetve InBody méréssel. Gyógy­tornász, dietetikus, masszőr felelt a kérdésekre. Az est leglátványosabb része az elmaradhatatlan tűzijáték volt zárásként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában