egyéni snapszerbajnokság

2020.02.25. 18:25

Remekelnek a vasi kártyások

Kiváló eredményekkel kezdték a vasi kártyások a 2020-as egyéni snapszerszezont.

Tóth Gábor

Daraboshegyi főszereplők. Balról Táncsics Péter, Németh Tamás, Horváth Zsoltné Vera, Németh Sándor és Mátis Péter

Fotó: MSSZ

Már elrajtolt a Magyar Snapszer Szövetség által kiírt idei egyéni bajnokság – a vasi kártyások kiválóan kezdték a 2020-as szezont. Hagyományosan Csákánydoroszló adott otthont az idei első erőpróbának. A nádasdi Szabó Kristóf második helye mellett a helyi színeket képviselő Tomasics László „szokásos” bronzérme jelezte, hogy jó formában vannak a vasi versenyzők. Szombathelyen rekord létszámú és a valaha volt legfiatalabb mezőnynek örülhettek a szervezők.

Daraboshegyi főszereplők. Balról Táncsics Péter, Németh Tamás, Horváth Zsoltné Vera, Németh Sándor és Mátis Péter
Fotó: MSSZ

A legjobb vasi eredményt Fülöp Sándor (Ölbő) érte el, aki második lett. Daraboshegyen annyi versenyző gyűlt össze, hogy meg kellett nyitni a kultúrház könyvtárszobáját is – így nagy nehezen elfértek a kártyások. A versenyen kettős kőszegi siker született, Németh Sándor nyert, Táncsics Péter és a helyi Németh Tamás előtt. Érdekesség, hogy Táncsics egy nagy nemzetközi sikert is elért a napokban, ugyanis 3352 versenyző közül lett második egy online-tornán. A sorozat vasárnap Sárváron folytatódik, a Fülöp Tekézőben 14 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában