labdarúgás

2020.04.21. 19:10

Edzésben a Sárvár FC futballistái

Sárvár Hosszú ideje szünetelnek a labdarúgó-bajnokságok (is) – a Sárvár FC NB III.-as labdarúgócsapata bő egy hónapja lépett pályára legutóbb.

Tóth Gábor

A koronavírus-járvány miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség bizonytalan időre felfüggesztette a bajnokságokat – így az NB III.-as pontvadászat is szünetel. A Sárvár FC labdarúgócsapata mindössze két mérkőzést játszott tavasszal, a Hévízzel, majd a Pápával is gól nélküli döntetlent ért el hazai pályán – utóbbi bajnokit még március 14-én rendezték. Az egyetlen harmadosztályú Vas megyei klub nincs kieső pozícióban, a 16 csapatot felvonultató tabella 13. helyéről várja a folytatást. A 2019/2020-as szezonból egyébként még 11 játéknap van hátra – ami bizony nem kevés.

Skriba Máté újra teljes értékű
munkát végez Fotó: Szendi Péter
Potyi Gábor is felépült sérüléséből Fotó: Szendi Péter

– Napi kapcsolatban állok a futballistáimmal, akik becsületesen végzik az előírt egyéni edzéseket – fogalmazott Bojan Lazic, a Sárvár FC mestere. – Nincs gond a hozzáállással, mindenki rendkívül motiváltan dolgozik. Örömteli az is, hogy két kulcsemberünk, Skriba Máté és Potyi Gábor felépült sérüléséből, mindketten teljes értékű edzésmunkát végeznek. Nagyon várjuk már a folytatást, szeretnénk a pályán kivívni a bent maradást, pontosabban szeretnénk felzárkózni a középmezőnyhöz. Igaz, fogy az idő, egyre kevesebb az esélye, hogy normál, heti egymeccses menetrendben fejeződjön be a szezon. Az egyéni foglalkozások, a futások, az erőnléti edzések a fizikai karbantartásra jók, de a labdás edzést, a közös foglalkozást nem lehet pótolni semmivel. Arra pedig számítani kell, hogy legalább háromhetes közös munkára szükség van, mielőtt ismét útjára indul a labda. De összességében én bizakodó vagyok.TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában