Két szombat, két torna

2020.06.05. 20:02

Kovács János és Kiss Lajos emlékének adóznak

Lassan beindul a kispályás labdarúgó- szezon: a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség két emléktornát is rendez júniusban.

Hamarosan ismét pattoghat a labda a Sportligetben

Fotó: Unger Tamás

Mintegy ráhangolódásként a 2020-as kispályás labda rúgóbajnokságra a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség két emléktornát is rendez júniusban a Sportliget salakos pályáin.

Hamarosan ismét pattoghat a labda a Sportligetben
Fotó: Unger Tamás

Június 20-án, szombaton a II. Kiss Lajos Emléktornára várják a résztvevőket. Nevezési határidő: június 17., szerda, 16 óra. Majd június 27-én, ugyancsak szombaton a II. Kovács János Emléktornának ad otthont a Sportliget. Nevezési határidő: június 24., szerda, 16 óra.

Kiss Lajos a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség titkáraként tett sokat az amatőr labdarúgásért. Kovács János a Falco legendás csapatvezetője volt. Mindkét torna 8.30-kor kezdődik, mindkétszer 2x15 perces mérkőzéseket vívnak a csapatok. A szervezők (Gerencsér Tibor, Szerdahelyi János, Vargyas Miklós) várják az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában