Otthon tartották a kupát

2020.07.31. 20:35

Tornagyőztes a Celldömölki VSE együttese

A házigazda Celldömölki VSE győzelmével ért véget a labdarúgó Négy Város Tornája.

Pum András

A tornagyőztes Celldömölki VSE együttese

Fotó: VN/Giczi Sándor

Ezúttal Celldömölk volt a házigazdája a 41. alkalommal megrendezett Négy Város Tornájának. Az 1979-ben városi rangot szerzett települések közül négy – Barcs, Celldömölk, Körmend és Lenti – megyei I-es együttese mérkőzött meg a sportbaráti hagyományon alapuló eseményen. Az első napon az elődöntőket rendezték. A Körmend 2-1-re verte a Lentit, a házigazda Celldömölk pedig 4-0-ra legyőzte a Barcsot. A másnapi bronzmérkőzésen a Lenti 4-0-ra nyert a Barcs ellen. A Vas megyei fi – náléban a celliek 1-0-ra kerekedtek felül a körmendieken, így Celldömölkön maradt a vándorserleg. A torna gólkirálya Kocsis Barnabás (Celldömölk), legjobb kapusa Osvald Márkó (Celldömölk), legjobb játékosa Majtényi Dominik (Körmend), legjobb hazai játékosa Szuh Ferenc (Celldömölk) lett.

A tornagyőztes Celldömölki VSE együttese
Fotó: VN/Giczi Sándor

A barcsiak kicsit gyengébbek voltak, így talán szerencsés is volt a sorsolásunk – mondta Kelemen Kornél, a tornagyőztes Celldömölk edzője. – A döntő első félidejében mi voltunk a jobbak, irányítottuk a játékot. A másodikban már voltak gondjaink, kijött az ellenfél, ekkor viszont küzdeni tudásból tudtunk jelesre vizsgázni. A végén szerencsénk is volt, a ki-ki helyzetben nekünk sikerült gólt rúgnunk. Összességében azt mondhatom, hogy a fi úk becsülettel odatették magukat, jól küzdöttek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában