igazolás

2020.08.14. 15:04

Magyarországon belül futballozik tovább Halmosi Péter

A Szombathelyi Haladás ikonja nem hagy fel a labdarúgással, a következő szezonban Király Gábor egyesületében játszik majd.

vaol.hu

Fotó: Facebook/Király Sportegyesület

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Halmosi Péter kontraktusa tavaly június 30-én lejárt a Szombathelyi Haladásnál és mivel nem hosszabbították meg szerődését, a középpályás idén januárban bejelentette, felhagy a profi futballal. A 35-szörös válogatott futballista azonban akkor már jelezte, alsóbb osztályban szívesen játszana tovább. Februárban arról is írtunk, hogy Halmosi aláírt az osztrák negyedosztálynak megfelelő Landesligában szereplő UFC Markt Allhau együtteséhez. Jól kezdett új csapatában a sok nagy csatát megélt, 401 NB I-es meccsen pályára lépő Haladás ikon, azonban a koronavírus miatt hamar véget ért a pontvadászat az osztrák alsóbb osztályokban. Halmosinak azonban úgy tűnik, hogy esze ágában sincs felhagyni a labdarúgással.

A Haladás korábbi kapusa, Király Gábor által vezetett Király Sportegyesület hivatalos Facebook-oldalán arról számolt be, hogy Halmosi Péter a pályán belülről segítheti majd a sárga és szürke színekben pompázó megyei I-es felnőtt csapatában szereplő fiatal játékosok fejlődését, vagyis az egyesületben futballozik majd a következő idényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában