Labdarúgás

2020.09.03. 07:00

Gérce-diadal a Zanat-HVSE ellen

A 3. forduló mérkőzéseivel folytatódott a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság. Eseménydús meccseket hozott a játéknap, több pályán is egymást érték a gólok, de a piros lapok is potyogtak bőségesen.

Tóth Gábor, Kelemen Attila

Parázs párharc a Vasszécseny–Őriszentpéter-meccsről (6-2)

Fotó: Unger Tamás

Északi csoport

Sitke–Kemenesalja 1-3 (0-2). – Sitke, 50 néző, vezette: Gróf M.

Sitke: Viczmándi – Imre Gá., Bagoly G., Gyürü (Szita), POÓS, Tóbiás (Bakonyi), Sulyok, Kiss L. (Hantó), Németh M. (PAPP B.), HORVÁTH B., Németh K. (IMRE GE.).

Kemenesalja: Bakos – Belegrai, Szakál E., Őri, Szakál M., Bodor, Pethő, Erdélyi, Ölbei, Varga R., Bándoli (Smidéliusz).

Gólszerzők: Horváth B., ill. Belegrai (2), Bodor.

A meglehetősen alacsony színvonalú mérkőzésen a jól küzdő, rutinos vendégcsapat megérdemelt győzelmet aratott a gyenge napot kifogó házigazda felett.

Honvéd Sé–Alsóújlak 4-1 (2-1). – Sé, 100 néző, vezette: Harcsár R.

: Földi (Dávid) – Wágner (Bogyai), Séfer, Kovács K., Werderits, Farkas P., Fichtacher, Romsics (Farkas P.), Vándori (Szalay), Kámán, Uri.

Alsóújlak: Rózsa (Gábor) – Gampel (Kolompár), Kaposi (Takács), Pados, Varga Á., Varga N., Farkas M., Ódor, Kántor, Hancz (Varga R.), Nagy Z. (Toldi).

Gólszerzők: Werderits (2), Romsics, Kovács K., ill. Gampel.

A hazai csapatnál csak nem akar javulni a sérültek állapota, még mindig alapemberek hiányoznak, de a múlt hétvégi meccshez képest már bővebb kerettel várta az összecsapást. A mérkőzés első szakaszában a hazaiak keresték a fogást ellenfelükön, egy átlövésgóllal vezetett is a vendég. Fokozatosan került fölénybe a séi csapat és egy nagyszerű egyéni alakítás, majd egy gyönyörű szabadrúgásgól után a szünetben már nála volt az előny. A második játékrészben folytatódott a hazai offenzíva, uralta a meccset a motivált vendéglátó. Most már gördülékenyebb volt a támadójátéka, sok helyzetet alakított ki, melyek közül kettőt sikerült is kihasználnia. Kitűnő játékvezetés mellett, egy színvonalas mérkőzést vívtak a felek. A hazai győzelem ilyen arányban is megérdemelt!

Szeleste-Pósfa–Bozsok 0-1 (0-0). – Szeleste, vezette: Németh T.

Szeleste: Kovács M. – Tóth R. (Gecse), Pomper, Fülöp, Földi, Riba, Nagy D. (Horváth D.), Kovács A., Nagy Á., Varga M., Trittremmel.

Bozsok: MIKLÓS – Kaposi (Németh R.), Kratochwill, KALMÁR (Könye), Jagodics, Dévényi, Kovács P., Szalai (PÁL), Hankó (Iker), Kiss M., Marti.

Gólszerző: Pál.

Kiállítva: Marti (84., Bozsok).

A tipikus egy gólos mérkőzésen a bozsokiak szabadrúgásból találtak a hazaiak kapujába.

Gérce-Vásárosmiske–Zanat-Haladás VSE 2-0 (0-0). – Gérce, 100 néző, vezette: Papp Á.

Gérce: Komáromi – Németh T., Máthé, László, Pethő (Lerik), Mórocz, Hompok (Tóth R.), Ódor, Nunkovics, Csonka, Major.

Zanat-Haladás: Szentgyörgyvári – Kossuth, Gyurácz, Maráczi (Horváth G.), Szenczi (Szabó B.), Németh G. (Machinek), Edelényi, Tamás, Janek, Perger, Bódi.

Gólszerzők: Major, Csonka.

Rangadóhoz méltó mérkőzést hozott a két jól felkészült csapat összecsapása. A hazaiak mindent egy lapra tettek fel, az első győzelmük megszerzéséért szálltak csatába az egyébként jól játszó Zanat ellen. A gól nélküli első félidő után fokozódott a küzdelem. A hazaiak jól használták ki a helyzeteiket, és összességében megérdemelten tartották otthon a három pontot. Az egész gércei csapat jó teljesítményt nyújtott.

Parázs párharc a Vasszécseny–Őriszentpéter-meccsről (6-2)
Fotó: Unger Tamás

Elektromol Spari–Uraiújfalu 0-2 (0-1). – Szombathely, 50 néző, vezette: Vass I.

Spari: BIRÓ– Neubauer, Schmidt, Szabó P., Tóth A. (Barbalits), Pulai, Grubick, Fritz, Pados (Nyári), Németh V., Németh R.

Uraiújfalu: Horváth B. – Szabó M. (Kollárits), Varga Zs., Gallen A., Pungor Sz. (Tóth D.), Farkas A. (Pungor N.), Gallen I., Agg, Simon, Németh I., Koronczai.

Gólszerzők: Agg, Németh R. (öngól).

Az Uraiújfalu kezdte jobban a mérkőzést mezőnyfölényre tett szert. Az első félidő egy gólos vendégvezetéssel ért véget . A második félidőben egalizálódott a játék de az Uraiújfalu volt kapura veszélyesebb. A 90. percben aztán a kitámadó hazaiak ellen még egy gólt szerzett a vendég, amivel be is biztosította győzelmét. Az Uraiújfalu megérdemelten vitte el a három pontot.

Pecöl–Söpte 0-1 (0-1). – Pecöl, 80 néző, vezette: Monostori I.

Pecöl: Takács – Pálfi (Tóth Zs.), Kurucz (Németh Á.), Szemes Z., Varsányi (Németh I.), Oszkó (Szemes D.), Farkas A., Illés, Hóbor, Horváth B., Farkas E. (Mészáros).

Söpte: Szalay – Mester (Németh B.), Németh M., Kovács E. (Pungor), Pusker, Léhmann (Kálmán), Molnár Cs., Molnár B., Vámos, Varga A., Pereszteghy.

Gólszerző: Németh M.

Kiállítva: Horváth B. (29.), ill. Pusker (83.).

A 18. percen a nagy zivatar miatt jó negyed órára meg kellett szakítani a meccset. Visszatérve a pályára a vendégek erősen vitatkozó bírói ítélet után kerültek előnybe. A folytatásban sok helyzetet kidolgozott a vendég – ám a hazaiak remek napot kifogó kapusa meccsben tartotta csapatát. A 2. félidőben feljavult a Pecöl játéka, egyenlítette is – ám a gólt a partjelző, tévesen, les címén érvénytelenítette. De összességében megérdemelten nyert a Sé.

Ölbő–Ikervár 2-3 (1-1). – Ölbő, vezette: Szabó I. Z.

Ölbő: Varga D. – Szele (Tóth At.), Tóth G. (Simon), Sipos (Borsos), Biró (Bárdosi), Csizmazia, Vasadi, Németh E., Sárközi, Palaczky, Tóth Al.

Ikervár: Németh Á. – Németh D., Németh M., Hullmann (Németh P.), Dobson, Vincze Z., Vincze T., Kósi (Horváth B.), Varga M., Schimmer (Molnár Á.), Németh R.

Gólszerzők: Sárközi, Csizmazia, ill. Varga M. (2), Vincze T.

A Conoil Mersevát–Gencsapáti mérkőzés elmaradt, majd egy későbbi időpontban pótolják az összecsapást a felek.

Déli csoport

Csákánydoroszló–Gyöngyöshermán-Szentkirály 7-0 (4-0). – Csákánydoroszló, 100 néző, vezette: Kedves R.

Csákánydoroszló: Dévai (Gérnyi) – Danyi, Kis-Nemes Má., Draskovics (Lónai), Dedics, Pesti, Makai, Horváth Á. (Urbán), Kolosits, Horváth P., Kis-Nemes Mi. (Biczó).

Gyöngyöshermán: Geicsnek – Horváth Á. (Szilvágyi), Geosits, Kis, Hegedűs (Goda), Szabó A., Németh Sz., Dénes, Borbás, Kopácsi, Balázs (Tima).

Gólszerzők: Makai (2), Urbán, Horváth P., Draskovics, Dedics, Geosits (öngól).

Kiállítva: Kis-Nemes Má. (90.), ill. Kopácsi (90.), Dénes (90.), Németh Sz. (44.).

A remek napot kifogó hazai csapat sok helyzetet dolgozott ki, sok gólt rúgott – ilyen arányban is megérdemelten nyert. Sajnos a találkozó vége a játékvezető hibájából káoszba fulladt: három piros lapot is kiosztott a játékvezető a 90. percben. A hazai csapatban mindenki jó teljesítményt nyújtott.

Bajánsenye–Tanakajd 1-5 (0-2). – Bajánsenye, 60 néző, vezette: Árpád A.

Bajánsenye: Kalamár – Bacsák, Mihály, Koltai, Horváth B., Albert, Luter (Horváth T.), Kosár, Bakó, Kovács I. (Fábián), Horváth Z.

Tanakajd: Marcz L. – Svób, Kovács G. (Szén), Kölkedi, Marcz G., Pál, Mészáros, Kalmár (Tóth J.), Filakovszky (Fábián), Marcz M. (Varga M.), Preiczer (Könczöl).

Gólszerzők: Koltai, ill. Kölkedi (3), Tóth J., Mészáros.

Kiállítva: Albert (66., Bajánsenye).

A mérkőzés egészében a labdát többet birtokló vendégcsapat az első félidőben két lecsorgó labdából talált kapuba. A hazaiak viszont kihagyták a nagy helyzeteiket. A második játékrész elején a hazai csapat létszámhátrányba került. A vendégek ezt kihasználták és három gyors góllal lezárták a mérkőzést. A hazai csapatnak csak a szépítésére futotta. A jól játszó vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

Táplán SE–Viszák 3-0 (0-0). – Táplánszentkereszt, 150 néző, vezette: Bíró O.

Táplán: Molnár D. – STIEBER, BALÁZS, Pásztor (Jantos), Borbás (Káldi M.), JÁGER, Szükösdi (Káldi I.), Németh B. (Rajzinger), SCHINDLER, Polgár, HORVÁTH R.

Viszák: Szabó Gy. – Benkő, Tóth P. (Németh I.), Seres (Lukácsi), Novák, Horváth J., Agg, Biczó, Vass, Dezső, Wolf.

Gólszerzők: Polgár, Rajzinger, Jáger.

Szakadó esőben kezdődött a mérkőzés. A vendégek stabil védekezésre rendezkedtek be, és próbáltak kontrákat vezetni. A hazai csapat komótosan szőtte támadásait, nem volt sebesség a játékában. Gól nélküli döntetlennel vonultak szünetre a felek. A második félidőben aztán felpörgette a játékát a Táplán, aminek eredményeképpen három gólt is szerzett. A nagyobb arányú vereségtől extrán védő kapusa mentette a Viszákot.

Vasszécseny–Őriszentpéter 6-2 (4-1). – Vasszécseny, vezette: Bognár R.

Vasszécseny: Farkas B. – Horváth G. (Kontics), Horváth D. (Gombkötő), Viszked, HORVÁTH SZ., Kiss B., Balikó (Zsolnai), Varga M., PONGRÁCZ, VADÁSZ (Nemes), Vilics (Szalai).

Őriszentpéter: Szemán – Gaál, Ozsváth (Rozsnyai), Őr, Horváth Cs., Sály, Kulcsár, Mihályka (Tóth Á.), Mihály, Embersics, Horváth A.

Gólszerzők: Horváth Sz. (2), Zsolnai, Gombkötő, Vadász, Horváth D., ill. Őr, Sály.

A kezdeti tapogatózás után a hazai csapat fokozatosan átvette a játék irányítását. jól futballozott, sok helyzetet kidolgozott, amelyekből hatot értékesített is – és megérdemelt győzelmet aratott.

Felsőcsatár–Szentpéterfa 1-2 (1-0). Felsőcsatár, vezette: Polgár T.

Felsőcsatár: Tieber B. – Czlenner (Krancz K.), Podlaviczki, Cobzaru, Horváth Sz., Varga P. (Kopácsi), Krancz Gy., Böhm, Cseri, Szakály (Tieber J., Takács), Tóth D. (Schmalzl).

Szentpéterfa: Páll (Papp K.) – Török, Gaál Á., Garger, Farkas H. (Horváth V.), Gaál R. (Wágner Sz.), Jurasits (Udvardi), Hoós B. (Harangozó), Hoós Á. (Hoós G.), Wágner K., Mersits.

Gólszerzők: Krancz Gy., ill. Garger, Hoós B.

Kiállítva: Mersits (80., Szentpéterfa).

Club Walnut Nádasd–Ják 9-0 (5-0). – Nádasd, 100 néző, vezette: Bazsó F.

Nádasd: Rejtli (Doktor) – Pálmai, Szabó Z. (Szakály), Zsoldos (Balogh B.), Meskó M., Tuboly, Németh Bo., Gerencsér (Szabó D.), Kádár, Németh Be., Meskó E.

Ják: Udvardy – Nagy M., Máté, Tama, Tóta R., Neubauer Á., Varga M., Tóta Á., Vizserálek, Rigler, Kiss G. (Neubauer B.).

Gólszerzők: Meskó M. (4), Pálmai (2), Tuboly (2), Meskó E.

Ilyen arányban is megérdemelte nyert a jobb erőkből álló, jobb erőnléttel bíró, bővebb kerettel rendelkező házigazda. A remek napot kifogó hazai csapatban mindenki jó teljesítményt nyújtott.

Rábatótfalu–Tutitextil-Körmend VSE 2-4 (2-1). – Szentgotthárd-Rábatótfalu, vezette: Mónos J.

Rábatótfalu: Gongola (Horváth M.) – Keresztúri, Papfalvi, Kovács G., Szakács (Erős), Domján Do., Sütő (Domján Dá.), Jéger (Bouti), Kóczán (Anderkó), Takács, Sipos.

Körmend: Sály – Sipos (Tomasics), Velekei (Simon), Papp P., Horváth Á. (Körmendi), Törő, Petrovics, Sákovits, Horváth A., Vilics, Szakasics.

Gólszerzők: Szakács, Sipos, ill. Törő (2), Szakasics, Sipos.

Kiállítva: Sipos (62.), ill. Sákovits (62.).

A küzdelmes, változatos, sok gólt hozó, jó iramú mérkőzésen a vendégcsapat a második félidőben két szabadrúgásból szerzett góllal döntötte el a mérkőzés sorsát. A látottak alapján a döntetlen azért reálisabb eredmény lett volna.

Kérjük a csapatvezetőket, hogy a tudósításokat küldjék el a [email protected] email címre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában