labdarúgás

2020.09.10. 18:39

Harmadik a Haladás Szurkolói Kör

A Haladás Szurkolói Kör bronzérmet szerzett a Budapest Honvéd drukkerei által rendezett szurkolói futballtornán

Pum András

A Haladás Szurkolói Kör csapata Fotó: HSZK

Több évtizedre nyúlik viszsza a Budapest Honvéd- és a Haladás-szurkolók kiváló kapcsolata, legendás barátsága. A kispesti fanatikusok szombaton 15. alkalommal rendezték meg a szurkolói focitornát, melyen 12 együttes vett részt. A Honvéd drukkerei két tamási szurkolói csoport mellett Szombathelyről a Haladás Szurkolói Kört és a Green White Armyt hívták meg – a többi nyolc csapatot a házigazdák adták. A mérkőzéseket a Tüskecsarnok melletti műfüves pályán rendezték. Az 5+1 fős együtteseket két hatos csoportba osztották, a Haladás Szurkolói Kör három győzelemmel, egy-egy döntetlennel és vereséggel a második helyen végzett, míg a másik ágon szereplő Green White Army nem került a két továbbjutó együttes közé. Az igazsághoz tartozik, hogy utóbbi csoport kisbusza Budapest felé tartva lerobbant, és mivel később értek oda, sorozatban egymás után, szinte pihenés nélkül játszották meccseiket. Az elődöntőben a kispesti Szövetség nevű csoporttól 2-0-ra kikapott a Haladás Szurkolói Kör, a szombathelyiek így a harmadik helyért mérkőzhettek. Az Ultra Red Boys & Havanna ellen 1-1-re végeztek, hétméteresekkel 8-7-re nyertek – így megszerezték a bronzérmet. A viadalt a Corleone nevű kispesti együttes nyerte. A jó hangulatú tornán a foci mellett jókat ettek-ittak és beszélgettek, anekdotáztak a szurkolók.

A Haladás Szurkolói Kör csapata Fotó: HSZK

A Haladás Szurkolói Kör csapata: Vizvárdy Balázs, Bonti Tamás, Leidli Géza, Polákovics János, Bankits Ramón, Molnár Péter, Vincze Ádám, Ebenspanger Máté, Ebenspanger Szabolcs, Keringer Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában