kosárlabda

2020.10.24. 10:40

Elmarad az Egis Körmend vasárnapi, jászberényi mérkőzése

A vendéglátóknál probléma merült fel.

vaol.hu

Az Egis Körmend 2020–2021-es csapata. Állnak (balról): Oroszi Bence, Durázi Krisztofer, Travis Taylor, Xeyrius Williams, Balogh Máté, Tóth Norbert, Ferencz Csaba. Középen: Hajba Ádám, Németh Levente, Patai Benjámin, Ziga Mravljak, Leon Subotic, Rácz Renáta, Sasa Ogrizovic, Kozma Gergő. Elöl: Xavier Thames, Vanja Vukas, Jagan Mosely, Mócsán Bálint, Németh Ákos, Takács Kristóf, Érsek Marcell Fotó: SZP

Fotó: Szendi Péter

Az Egis Körmend kosárlabdacsapata hivatalos oldalain adott tájékoztatást arról, hogy értesülésük szerint a vasárnapra tervezett Jászberényi KSE–Egis Körmend mérkőzés elmarad, mert „a találkozó lebonyolításával kapcsolatban a vendéglátóknál probléma merült fel”. A piros-feketék a tervek szerint legközelebb október 31-én, Kecskeméten léphetnek pályára.

Frissítés:

A jászberényi klub is adott ki közleményt a halasztás okáról. Eszerint egyik játékosuknak pozitív lett a koronavírustesztje. A hétvégi bajnoki előtt a csapat többi tagjának tesztelésére, valamint a tesztek eredményeinek kiértékelésére már nincs elegendő idő. Az U20-as találkozót sem rendezik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában