tenisz

2020.10.14. 21:19

Sikeres Tenisz Dzsembori

Remekül sikerült a Savaria TC és a Palatinus Sportegyesület által rendezett I. Tenisz Dzsembori a Késmárk utcai teniszcentrumban.

Tóth Gábor

A Savaria TC és a Palatinus Egyesület közös rendezvényére a klubtagok és hozzátartozóik voltak hivatalosak. Mind a tíz pályán pattogott a labda. Több korosztályban hirdettek páros versenyt, vegyes párosok is meccseltek, de zömében barátságos mérkőzéseket vívtak az amatőr teniszezők. Eredményt csak a férfi +110-es kategóriában hirdettek. Három négyes csoport kezdte a küzdelmeket, a körmérkőzések után a három csoportgyőztes ismét körmérkőzéseket játszva döntött a dobogós helyekről. A bronzérmes a Kiss Ferenc–Palotai Zoltán duó lett. Második helyen a Catomio János–dr. Rajki Csaba páros végzett (az utolsó meccsen Rajki Csabát Molnár Róbert helyettesítette). A tornát végül a Horváth Tibor–Pálóczy László kettős nyerte meg. A versenyzők, a szurkolók a helyszínen készült gulyással csillapíthatták éhségüket.

– Igazi klubélet kezd kialakulni a Késmárk utcai teniszcentrumban, ez a dzsembori is főként azt a célt szolgálta, hogy a társaság jobban összekovácsolódjon – jelezte Szabó Péter létesítményvezető. – Egyébként mi rendezők is meglepődtünk a létszámon, emberemlékezet óta nem volt ilyen népes amatőr verseny Szombathelyen.

– Kiváló körülmények közepette sikerült rendeznünk egy jó versenyt – fogalmazott a Palatinus Egyesület elnöke, Palotai Zoltán. – Többen is jelezték, hogy szívesen részt vennének egy városi-városkörnyéki teniszbajnokságon. Mi, szervezők ígéretet tettünk rá, hogy tavasszal megpróbáljuk életre kelteni ezt a szabadidős sorozatot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában