Könnyed sárvári győzelem

2020.11.23. 20:45

Csak egy Vas megyei csapat meccselt

Az NB II-es kézilabda-bajnokság 9. fordulójában a vasi csapatok közül csak a Sárvár lépett pályára – magabiztos győzelmet aratott.

Tóth Gábor

Fotó: Cseh Gábor

Sárvárfürdő Kinizsi SE–VKLSE Győr 30-21 (18-9). – Sárvár, zárt kapuk mögött, NB II-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Papp R., Uhrin.

Sárvár: Jurik – Vajda 4, Cser 4/1, Barcza 7/2, Gerencsér 3, Doncsecz 5, Szemes 3. Csere: Varga (kapus), Bolfán 1, Szekeres 1, Nyári 1, Soós 1, Farkas, Dávid. Edző: Pupp Adél.

A sárvári csapat négyhetes kényszerszünet után játszott ismét bajnokit. Ráadásul a keretéből különböző okok miatt többen is hiányoztak. Mindezek ellenére a hazaiak – főleg remek védekezésüknek köszönhetően – az első perctől kezdve irányították a mérkőzést (10. perc: 4-1).

 

A Győr, amíg erővel bírta, próbált tapadni ellenfelére, ám az első játékrész hajrájában a Sárvár egy 9-2-es szériával gyakorlatilag eldöntötte az összecsapást. A második játékrészben a Kinizsi továbbra is magabiztosan kézilabdázott, könnyedén nyerte meg a mérkőzést – úgy, hogy a szakmai stáb a keret minden tagjának játéklehetőséget adott.

A Vulkán Fürdő-Celldömölki VSE–Student Comfort Sport Kft., a Pénzügyőr SE U22–Körmendi DMTE és a Büki TK–Komárom VSE mérkőzés elmaradt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában