Az első szettgyőzelem

2020.11.26. 19:22

SZoESE: három napon belül két bajnoki

Három napon belül két bajnokit is játszott a SZoESE NB II-es férfi röplabdacsapata. Mindkettőt elveszítette, de a másodikon nagyon jól teljesített.

Horváth Erika

Szoese-Sümeg röőlabdamérkőzés, 20201125, ut, Szombathely, Vas Népe / Unger Tamás Szalai Kristf

Fotó: Unger Tamás

FINO Kaposvár U21–Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (10, 12, 14). – Kaposvár, zárt kapuk mögött, NB II-es férfi röplabdamérkőzés, vezette: Szél M., Takács Á.

SZoESE: Kudron, Szalai K., Illés, Koller, ifj. Bodovics, Keszthelyi. Csere: Konetsny. Edző: Bodovics Árpád.

Jó néhány hiányzója volt a szombathelyieknek, csupán egy nyolcfős kerettel, feladó nélkül utaztak el vasárnap az extra ligás Kaposvár utánpótláscsapatához. Az eddig liberó poszton játszó Kudron Márk kapta meg ezt a szerepkört, amit kiválóan meg is oldott, támadásban jól teljesített a csapat. Viszont liberó játékos híján a nyitásfogadásban vált igen sebezhetővé a SZoESE, ezt ki is használták a hazaiak.

Szombathelyi Egyetemi SE–Sümeg-Dabronc U21 1:3 (-19, -21, 16, -24). – Szombathely, zárt kapuk mögött, NB II-es férfi röplabdamérkőzés, vezette: Őri, Veress.

SZoESE: Kiss G., Szalai K., Illés, Gőczi R., ifj. Bodovics, Konetsny. Csere: Kudron (liberó), Koller, Keszthelyi, Járai. Edző: Bodovics Árpád.

 

A keddi hazai meccsre már többen tudtak csatlakozni, Kudron is visszatért a megszokott posztjára, vele a mezőnyben sokkal magabiztosabb lett a csapat. Meglepetésre sikerült tartani a lépést a négy, NB I.-ben is nagy szerepet kapó játékost soraiban tudó sümegiekkel. Az első két játszmában alulmaradtak a szombathelyiek, de a harmadikat – nagyszerű csapatjátékkal – megnyerték, ez volt az első szettgyőzelmük a szezonban. Nem sokon múlott a második sem, csak nagyon szoros csatában, minimális különbséggel veszítették el a negyedik játszmát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában