Pihenés után edzés

2020.12.17. 18:43

A Haladás labdarúgói hamarosan újra munkába állnak

Rövid pihenő, majd erősítés után január 4-én kezdi el a felkészülést a tavaszi bajnokságra a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapata.

Pum András

Nagy Norbert - Erőnléti edző (Szombathelyi Haladás) 20201021 Szombathely Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe

Forrás: Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

Véget ért az NB II. őszi idénye, a szombathelyi játékosok és a szakmai stáb tagjai is pihenőre vonultak – a Haladás január 4-én megkezdi a felkészülést a január 31-én kezdődő tavaszi szezonra. Sőt, a vasiakra előtte, 27-én már egy pécsi

Magyar Kupa-mérkőzés is vár.

– Mivel egy ember szervezete 22-23 hétig terhelhető folyamatosan, mindenképpen muszáj leállni egy kicsit, ezért a játékosok december 22-ig teljes pihenőt kaptak – mondta Nagy Norbert, a Haladás erőnléti edzője. – Aztán 23-án az online térben találkozok velük ismét, webkamera segítségével leszünk kapcsolatban, többek között hengerezési és stabilizációs programot csinálnak a játékosok. A karácsonyi ünnepekre ismét pihenőt kapnak, viszont 27-én már újra az online térben tartok erősítőedzést. Aztán egyénre szabott futóprogram szerepel a felkészülésükben, csak január 1-jén lesz szabadnapjuk. A közös edzéseket 4-én kezdi el a csapat. Rövid felkészülés lesz, okosan kell beosztani az időt.

Kiemelt képünkön: Nagy Norbert rövidesen újra erőnléti tréninget tarthat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában