Labdarúgás

2020.12.05. 07:00

A Haladásnál tovább fokozzák a hangulatot

Sajtótájékoztatón mutatták be azt a három, több képből álló alkotást, amely immáron a Haladás Stadion játékos­kijáróját díszíti.

Pum András

Séllei Árpád (balról) és Horváth Balázs mögött az egyik látványos óriásposzter

Fotó: Unger Tamás

Külföldön régóta elterjedtek és egy ideje már idehaza is egyre több helyen láthatók a futballklubok játékoskijáróit díszítő képek, alkotások. Immáron a Haladás Stadion játékoskijárójában is – gólörömös képek, látványos szurkolói koreográfiák, régi csapatképek.

– A klub kicsit ismét lépett előre – mondta Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója. – A játékosok már a héten látták az alkotásokat, és megerősítettek abban, hogy ezek a képek a pályára történő kivonulásnál tovább fokozzák a harci kedvüket. Három különböző képről beszélünk, ezek közül az egyik a régi stadionunkat és régi nagy játékosainkat idézi meg. Elnézést kérek azoktól, akik nem kerültek fel, de a helyünk ugye véges volt.

Séllei Árpád (balról) és Horváth Balázs mögött az egyik látványos óriásposzter
Fotó: Unger Tamás

A másik két képen az új stadionunk látható, népes szurkolótáborunkkal, akikre mindig lehet számítani, ők a mi 12. játékosunk. És ha az ellenfelünk jön ki, már az öltözőfolyosón szembesül vele, milyen komoly tábor áll a csapat mögött. Ha ezekkel a képekkel csak egy százalékot tudunk javítani a csapat teljesítményén, már megérte.

– Három éve adták át a Haladás Sportkomplexumot, és már akkor megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy mivel rengeteg üres falfelület van, ezekre a helyekre digitális technológiával életképeket lehet varázsolni – hallottuk a kivitelezőcég Luce Innocente Kft. tulajdonosától, Horváth Balázstól. – Szerettük volna elérni azt, hogy aki ide belép, érezze, milyen lehet a Haladás-családhoz tartozni. Nem véletlen, hogy a Király és a Halmosi család futballistája felkerült a falra. Még kétezer négyzetméternyi üres falfelület van, amelyet szintén meg tudnánk tölteni, de az még a jövő zenéje – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában