Röplabda NB II

2020.12.09. 20:57

Élen telel a Haladás VSE

A röplabda NB II.-ben a Haladás VSE női csapata győzelemmel, a SZoESE férfiegyüttese vereséggel zárta az idei évet.

Horváth Erika

20201128 Haladás VSE - Közgáz NB2 női röplabda mérkőzés, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Röpisuli SE–Haladás VSE 0:3 (-19, -18, -23). – Ajka, zárt kapuk mögött, NB II.-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Farkas L., Pőcze.

Haladás: Csóka, Zoltán, Sajben, BLÁZSOVICS, Héjj, Németh B. Csere: Kiss D. (liberó), Varga Á. Edző: dr. Mucsi Péter.

Végig az ajkaiak előtt járt a Haladás, már a nyitásokkal zavart okozott a hazaiak soraiban. De a hálónál és védekezésben is jól teljesítettek a szombathelyiek, akik közül a legkiemelkedőbben Blázsovics Dorka játszott. Ebben az évben már nem lesz több meccse a fiatalokkal új csapatot építő zöld-fehéreknek, akik nyolc győzelemmel és egy vereséggel a nyugati B csoport tabellájának éléről várhatják a január közepi folytatást.

A B csoportban három győzelemmel, három vereséggel hatodik SZoESE női csapata már az elmúlt hétvégén sem játszott.

ZTE RK–Szombathelyi Egyetemi SE 3:1 (17, -18, 22, 9). – Zalaegerszeg, zárt kapuk mögött, NB II.-es férfi röplabda-mérkőzés, vezette: Barabás Bé., Barabás Ba.

SZoESE: Kiss G., ifj. Bodovics, Keszthelyi, Gőczi, Szalai K., Konetsny. Csere: Kudron (liberó), Koller, Marsai, Bodovics. Játékos-edző: Bodovics Árpád.

Három szetten át kiegyenlített meccset vívott a nem teljes kerettel érkező SZoESE a szomszédvár ZTE-vel, amelyet a szombathelyiektől távozott Szabó Gábor is erősít. A negyedik játszmában viszont hitehagyottá vált a vasi együttes, és már nem tudta tovább nehezíteni a hazaiak dolgát. A SZoESE férficsapatának sincs már több meccse az idén, edzéslehetőség viszont továbbra is van.

Kiemelt képünkön: Blázsovics Dorka (üt) nagyszerű formában zárta az évet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában