asztalitenisz

2021.01.18. 21:36

Fordulatos mérkőzésen döntetlen

Az NB I.-es asztalitenisz-bajnokság 8. fordulójában a celldömölkiek második számú csapata fordulatos meccsen döntetlent játszott a PTE-PEAC II.-vel.

Pum András

CVSE II. asztalitenisz BS Baranyai Domonkos

Fotó: Benkő Sándor

PTE PEAC Kalo-Méh II.–CVSE-Swietelsky Future FM II. 7-7. – Pécs, NB I-es férfi asztalitenisz-mérkőzés.

Páros: Bognár, Hőgye–Iván Cs., Nyírő 3:2, Mihalovity, Orosz–Baranyai, Iván B. 1:3 (1-1). Egyéni, 1. forduló: Bognár–Nyírő 3:2, Hőgye–Iván B. 3:0, Mihalovity–Baranyai 1:3, Orosz–Iván Cs. 0:3 (3-3). 2. forduló: Bognár–Iván B. 3:1, Hőgye–Baranyai 2:3, Mihalovity–Iván Cs. 0:3, Orosz–Nyírő 3:0 (5-5). 3. forduló: Bognár–Baranyai 2:3, Hőgye–Iván Cs. 2-3, Mihalovity–Nyírő 3:1, Orosz–Iván B. 3:0 (7-7).

A párosoknál a celli fiatalok behúzták a mérkőzésüket, míg a Nyírő József–Iván Csaba duó meccslabdáról veszített. Az első egyéni fordulóban Nyírőnek öt meccslabdája is volt, ám nem sikerült beütnie a döntő poént, ellenfele, Bognár nyert. Baranyai és Iván Csaba viszont győzött, 3-3 volt az állás. A második körben Iván Bertold szoros meccsen veszített, míg Baranyai a nap legszínvonalasabb összecsapásán 3:2-re verte Hőgyét. Az utolsó forduló 5-5-ről indult, Baranyai és Iván Csaba egyaránt döntő szettes meccsen nyert, 7-5-re vezettek a celliek. Ám az utolsó két meccsüket behúzták a pécsiek, így 7-7-es döntetlennel zárult a találkozó. A celliek fordulatos mérkőzésen csapatuk felemás teljesítménye miatt ezúttal meg kellett elégedniük a

döntetlennel.

Győzött: Bognár 2, Orosz 2, Mihalovity 1, Hőgye 1, Bognár–Hőgye, illetve Baranyai 3, Iván Cs. 3, Baranyai–Iván B.PA

Kiemelt képünkön: Baranyai Domonkos szezonbeli legjobbját nyújtotta

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában