Menetel a Haladás VSE II.

2021.01.26. 20:47

Futsal: idegenben jutott hét gólig a fiatal vasi együttes

Budaörs Az NB II-es futsalbajnokság 17. fordulójában idegenben aratott magabiztos győzelmet a listavezető Haladás VSE II. fiatal játékosokat felvonultató csapata.

Tóth Gábor

20201109 Szombathely fotó: Cseh Gábor, CSG, Vas Népe HALADÁS VSE II.- 5 STARS - ÉRDI VSE Futsal NB2-es mérkőzés. képen: NAGY KEVIN TAMÁS #10 Nagy Kevin

Forrás: VN

Fotó: Cseh Gábor

Budapesti Atlétikai Klub–Haladás VSE II. 2-7 (1-3). – Budaörs, zárt kapuk mögött, NB II-es futsalmérkőzés, vezette: Sipos, Muhari, Nyekita.

HVSE: Homlok – Nagy K., Szakasics, Gerencsér, Vatamaniuc-Bartha. Csere: Mézer, Kovács M., Papp, Puhr, Németh B. Edző: Sziffer András.

Szombathelyi gólszerzők: Nagy K. 2, Mézer 2, Szakasics, Kovács M., Németh B.

Az éllovas, esélyesebb Haladás rögtön magához ragadta az irányítást, az alsóházba tartozó BAK védekezésre rendezkedett be. A házigazda az első félidőben még nagy nehezen tartotta a lépést, fordulás után viszont már azt csinált a gyorsabb, szervezettebb HVSE amit akart, sorra lőtte a gólokat – és ilyen arányban is megérdemelten nyert.

Kiemelt képünkön: Nagy Kevin kétszer talált kapuba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában